Estem fins els "sous"

Malauradament no ens paren de dir que els nostres sous estan més que equiparats als sous que es paguen en el mercat, gent que realitza la nostra tasca i cobren el mateix es veu.

Però que curiós que ahir agafo el diari i llegeixo, el sou dels espanyols només ha pujat un 0,4% els últims deu anys, un 15,2% menys que la mitjana europea. Fins aquí inclús pots pensar que el cost de la vida a Espanta és més barat que no pas Anglaterra per exemple, però després segueixes llegint la notícia i t’emprenyes perquè t’adones que els preus dels productes han augmentat un 9,2% més a l’estat espanyol que la mitjana de la zona euro. En definitiva cobrem igual però paguem més.

Així que si us plau senyors empresaris deixin de vendre la moto que els nostres sous s’equiparen als del mercat. Si més no, si a canvi de sou més reduïts obtinguéssim major qualitat de vida … però tampoc és així.

Anuncis

5 thoughts on “Estem fins els "sous"

  1. Està clar que els sous són una merda… i no recordo, des que treballo que els sous pujéssin… això si, els preus pujen una barbaritat… i els pisos?!?…millor no parlar dels pisos pq em poso de mala òstia… els preus pujen d’una manera que és impossible que ningú es pugui comprar un pis en condicions per un preu raonable…això sí, els bancs sí que t’ho posen “més fàcil”… et permeten comprar un pis amb una hipoteca a 40 anys i així poden seguir pujant els preus dels pisos com si res…està clar que darrera les constructores i immobiliàries estàn els bancs i les caixes, òbviament.

    Bueno, nen. Records 😉 Silperse http://www.catalanet.tk

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s