No donguem motius.

Per molts insults, desqualificacions, les agressions verbals, la falta de respecte a les nostres decisions, contra la nostra llengua, contra la nostra manera de ser, etc. que vinguin de Madrid i rodalies, no podem actuar així.

Fets com els d’ahir a Martorell protagonitzats per un grup de no sé què només ajuden a justificar i donar un sentit a una política destructiva contra el nostre poble que s’executa des de Madrid.

A aquesta gent no se’ls pot donar el mínim motiu per atacar-nos perquè nosaltres som els agredits durant dos anys i amb aquests actes la truita es gira i ells son els màrtirs. A més a més siguem sincers tot i que aquest clima de crispació l’han creat ells i ens fa molta ràbia, el què fem amb això es quartar la llibertat d’expressió que amb tantes vegades reclamem. I ens agradi o no tothom té dreta a opinar i si l’hem de rebatre que sigui també amb paraules i no agressions.

Foto:www.elpais.com

Anuncis

4 thoughts on “No donguem motius.

  1. Sembla ser que gran part del sidral va ser un muntatge del PP, però tens raó, no els podem donar excuses per a que es facin les víctimes, les víctimes som nosaltres!

  2. El Periódico va publicar que el Secretari d’Organització Ppero li va fotre una òstia a un tito que estava allà, repicant una cassola, i es va liar tot. Fos qui fos el que comencés, tens tota la raó… això no són maneres

  3. El Periódico va publicar que el Secretari d’Organització Ppero li va fotre una òstia a un tito que estava allà, repicant una cassola, i es va liar tot. Fos qui fos el que comencés, tens tota la raó… això no són maneres

  4. Tots estem d’acord que no són maneres però.. dins del meu ser em fot gràcia que els saccexin una mica. Evidentment no fotre la cara nova, però també s’ah de ser tolerant amb els que en tenen els cullons plens i no tenim dialèctica per rebatre’ls.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s