Violència verbal

En l’anterior post parlàvem que la violència mai ha de ser una eina per callar les persones encara que no s’opini igual que ells.

Però si m’agradaria matitzar que existeix un altre tipus de violència a part de la violència física, la verbal. El dissabte passat (14-10-2006), el polèmic Iu Forn, va tirar d’hemeroteca i va escriure un article al diari Avui on fia un repàs de totes les barbaritats que hem hagut d’escoltar els catalans els últims dos anys:

” Molt bé, però els últims mesos hi ha hagut tantes ofertes d’aquesta mena que jo ja no sé el que sóc. Els faig memòria? “A Catalunya és obligatori estudiar en català i no es pot en espanyol” (falques del PP d’Andalusia, febrer 2006). “La reforma de l’Estatut ha col·locat Catalunya en la situació de caos que va precedir la Guerra Civil” (Vidal-Quadras, 8-9-2005). “¿De quin virus estan infectats aquests catalans que mai s’atreveixen a plantejar les qüestions de cara i per dret?” (Jorge Trias Sagnier, 10-10-2005). “Som a la setmana de l’Estatut i aquesta setmana ETA vol ser molt present. (Eduardo Zaplana, 27-9-2005). “Espanya corre riscos de desintegració i de balcanització” (José María Aznar, 7-10-2005). “L’Estatut català suposarà un cost de milers de milions per a Andalusia” (Javier Arenas, 11-10-2005). “L’Estatut és fruit de la treva d’ETA a Catalunya” (Jaime Mayor Oreja, 24-11-2005). “ETA es converteix en el tutor de la reforma de l’Estatut a Catalunya” (Ángel Acebes, 25-11-2005). “A Catalunya estan fent amb el castellà el que en època de Franco van fer amb el català” (Mariano Rajoy, 14-2-2006). “L’Estatut obre la porta a la poligàmia” (fundació FAES, 26-10-2005). “Ens tracten com si fóssim jueus a l’Alemanya nazi” (Esperanza Aguirre, 5-6-06)”

La violència només genera més violència.

Anuncis

4 thoughts on “Violència verbal

  1. Jo no puc canviar els sentiments que tinc i torno a escriure el post anterior:
    “Tots estem d’acord que no són maneres però.. dins del meu ser em fot gràcia que els saccexin una mica. Evidentment no fotre la cara nova, però també s’ah de ser tolerant amb els que en tenen els cullons plens i no tenim dialèctica per rebatre’ls. “

  2. Home! Ja calia una recopilació de greitest jits, però crec que no és completa, hi ha barbaritats més grans. A veure si algú amb temps i ganes la recull del tot! I llavors que ens tractin de violents.

  3. Oriol, tant és que tinguis o no dialèctica per rebatre’ls amb els collons plens… si ho fas series “un enemigo de la libertad y de la libertad de expresión”, i per tant series titllat i vexat com un intolerant que no respecta altres opinions. Si és que tenen una barra!

  4. Oriol, tant és que tinguis o no dialèctica per rebatre’ls amb els collons plens… si ho fas series “un enemigo de la libertad y de la libertad de expresión”, i per tant series titllat i vexat com un intolerant que no respecta altres opinions. Si és que tenen una barra!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s