Més transport deficient

Perquè després de dos matins consecutius tenint problemes amb un autobús l’empresa CASAS (el verd per ser més concrets) segueixen utilitzant el mateix autobús?

– Dilluns 6:45 del matí ens quedem tirats a la rampa d’entrada a l’autopista durant 5 minuts perquè el bus es queda parat.
– Dimarts 7:15 del matí aquesta vegada entrem a l’autopista, sembla que tot està correcte. Error. Em desperto i el bus està ple de fum. Ens parem a l’entrada a Gran Via i som recollits per dos busos (C3 i C2).
– Ahir vaig a pujar al bus i em diuen que no el puc agafar perquè se li ha espatllat la màquina de tiquets?!!? Que no em pot cobrar i només va amb els que tenen targeta ATM i que agafi el bus de darrera que surt 5 minuts després.???

A més a més la setmana abans el mateix autobús es va quedar parat a l’autopista.

Tot això és lamentable, ja no només és en el nostre cas, els transports d’aquest país van a pitjor cada dia que passa, Renfe, l’Ave, etc. i així una llarga llista de deficiències que com sempre acabem pagant els usuaris (que paguem una pasta per una qualitat de transport que no tenim), arribant tard al treball, reunions o altres és igual. Com volem que la gent utilitzi el transport públic si no li ofereix unes garanties?

Anuncis

2 thoughts on “Més transport deficient

  1. Hauriem de ser més activistes? Cada vegada penso més que si. Apoderar.se del Casas, fer fora tothom i encendre’l, per cullons el canviarien.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s