La, La, La, La ‘Niña’


Guti ha dit:
“Ganando los doce partidos que restan, el Madrid será campeón”

Aleshores a mi em ve al cap la frase que un dia vaig sentir d’un futbolista , crec que de Carboni, que va dir això crec que responen a una pregunta sobre que hagués passat si s’haguessin donat una sèrie de resultats o alguna cosa així: “ Si mi abuela tuviera cojones seria mi abuelo”. També hi ha altres versions sobre la frase fetes per Lotina que va dir: “Si mi abuela tuviera ruedas seria una bicicleta”.

Amb això l’únic que vull expressar és el meu sentiment sobre la frase pronunciada per Guti després de l’eufòric empat del Madrid al Cam Nou. Crec que com sempre es tracta d’un fet puntual, com el dia que el Madrid va jugar amb tots els jugadors que volia la premsa i va sortit bé. Va ser flor d’un dia, i ja se sap ‘Una flor no hace verano’.

Així que jo amb el Madrid estic tranquil, dubto que guanyi tots els partits, li queden entre d’altres Sevilla, Valencia i Zaragoza. A part el Barça i el Sevilla haurien de perdre dos partits dels 12 com a mínim.

No sé jo si aquestes prediccions de l’eterna promesa es compliran!!

Anuncis

8 thoughts on “La, La, La, La ‘Niña’

  1. li dono la rao , si guanyen tots els partits que quedan guanyaran la lliga , i el barça tambe clar i si a sobre fan fora a liverpool per dopatje igual fins i tot pasem ronda a la xampions i la guaneym si es que… aquest guti em cau fatal….

  2. Guti es de aquellos futbolistas que en forma (5 o 6 partidos al año) lo tendría siempre en mi equipo, petro que, “al natural” cae mal, no aporta nada y se ofusca demasiado…

    Saludos.

  3. Estamos de acuerdo Zaragocista, Guti és muy bueno el problema es que no siempre juega igual. Cuando se le ha dado continuidad siempre hay un momento en el que deja de rendir…bueno ya lo dijo su presidente la eterna promesa.

    En fin. Por cierto he visto en tu blog que en el Rondo quieren meter a Zapater en el Madrid!! A ver si os quedareis sin buestro ‘barrendero’ particular!

  4. la frase de la abuela, la va dir Rainieri, per cert, tot i que en guti és ultra niña també s’ha de reconèixer que és un ultra crack !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s