Diga-li complicitat

‘Pepu’ Hernández convoca els mateixos jugadors que van guanyar el Mundial de Japó per l’europeu de bàsquet. Segurament molts pensàvem en diferents noms per anar a l’europeu, jugadors que han fet mèrits suficients per aconseguir en un equip que pot fer història, jugadors que amb el seu treball diari demostraven la seva validesa, jo mateix apostava per en Raúl López. Però ‘Pepu’ ha optat per seguir amb el mateix bloc, inclòs Garbajosa (el qual tinc els meus dubtes que es recuperi), únicament ha modificat els convidats, excepte Trias que repeteix.

I perquè ha repetit Pepu? Doncs penso que per varies raons, una d’elles com a premi, raó discutible pel fet que aquí es busca la victòria d’un equip independentment dels seus jugadors però totalment vàlida si pensem que aquests jugadors van aconseguir un fet impensable pels que vam viure el ‘Angolazo’. L’altre raó vindria donada pel fet que ‘Pepu’ no ha pensat en els mèrits fets pels jugadors individualment durant tota la temporada, sinó que ell ho ha pensat en clau global, és a dir, el paper que cada jugador té en un equip on s’ha creat una complicitat espectacular, un complicitat que porta a cada jugador treballar pels companys i no per aconseguir mèrits propis i junts crear un EQUIP on tots remen cap a la mateixa direcció, i aquesta va ser la manera que l’equip nacional va salvar la baixa importantíssima de Pau a la final del Mundial. Si heu estat entrenadors o jugadors sabreu que aconseguir un bloc on tothom lluita pel mateix i tothom té clar el què ha de fer, aquell equip no serà indestructible però si molt difícil de batre, si a més li sumes qualitat tens uns campions del món. En això és en el que confia ‘Pepu’, vaja ell i molta gent.

Anuncis

6 thoughts on “Diga-li complicitat

  1. Els mitjans rancis i la federació poden anar polititzant tant com vulguin, que si Pepu aconsegueix mantenir l’equip unit, serà una apisonadora.

  2. Jo també confio en el bloc, encara que és veritat que hi ha un parell de peces que potser mereixen ser canviades. Però si en un conjunt canvies alguna peça et pots trobar que alguna cosa grinyola i no funciona.

    Endavant Pepu i molta sort!

    Encara queden 2 mesos llaaaaargs…

  3. Jo crec que la seleccio de basquet es la inversa de la de futbol, i és demostra que Pepu vol mantenir unb bon ambient, i que la seleccio transmet aquest ambient, al contrari de la de futbol que hi ha molta carrega. I aixo també es demostra en quan a resultats

  4. @oscar: tens tota la raó, una peça per insignificant que sembli pot desmontar el més gran dels projectes.

    @pau:tens tota la raó, la feina ben feta sense pressió mediàtica = victories

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s