Interquè? Internet.

El món d’Internet permet moltes coses, moltes bones i moltes de dolentes, però el què no es pot negar és d’aquestes hi ha una part important que són sorprenents.

Per mostra el blog d’una dona de 95 anys de Muxia. Em sembla simplement impressionant que una persona de la seva edat demostri curiositat per un tema com el d’Internet. Clar que la meva estimada iaia té un domini del tetris amb la GameBoy que més d’un ja voldria, mentre escolta la ràdio pels walkmans. Fets com aquests, una mare que no ha tocat mai un pc i es connecta amb el Skype per parlar amb el seu fill a l’altra banda de món o uns avis de Jaén que veuen el seu nét nascut a Figueres mitjançant una webcam són fets que eleven la tecnologia als més alt dels altars.

El món tecnològicamet canvia cada segon, això no és cap novetat. Però el què fa que canviï són persones com tu o com jo, o com aquesta dona que als seus 95 anys volia saber què era això d’Internet. Mentre hi ha persones interessades en la innovació, en descobrir coses noves, en evolucionar al cap i a la fi, el món tira endavant. Ara només hem d’aconseguir que tothom hi tingui accés.

Anuncis

11 thoughts on “Interquè? Internet.

 1. La gent que ho desconeix ha de veure que serveis per alguna cosa, que no només és per passar l’estona, i els exemples que has posat són molt ben triats.

 2. La curiositat et dóna vidilla si penses que ho coneixes tot a certa edat vol dir que el màxim que aspiraràs a partir d’aquell moment serà l’apassionant món de la petanca … com diuen els castellans … renovar-se o morir …

 3. tens tota la raó, el mon ha canviat i molt i es poden aconseguir moltissimes coses q abans no e spoden. Començant per la comunicació i acabant per la salud. pero ara ve, que passa si un dia ens deixem el mobil a casa? 😉

 4. @puji: les comunicacions han de servir per això per apropar la gent tot i que a vegades serveixi pel contrari.

  @edu: no et pensis la petanca té cops amagats, estils diferents i tàctica molta tàctica.

  @déjà vie:un drama si ens deixem el mòbil un drama. imagina’t jo vaig sense rellotge pq miro la hora al mòbil i això que no em truquen més de dos persones al dia.

 5. Gerard: quan jo tingui 95 anys el Bar$a jugarà a Primera Regional i l’Espanyol tindrà més Champions que el Madrit…

  El blog “antibar$a” no tindrà ca`raó de ser.

 6. No vull espetllar-vos el positivisme que esteu generant, però voleu dir que aquesta dona escriu el seu blog? O senzillament és la isnopiració pq algú altre l’escrigui.

  Si jo escric un blog sóc un blogaire més però si l’escric i dic que el que l’ecriu realment és el meu gos…pos la notorietat està servida.

 7. Però aquí el merit el té el net de la dona aquesta que es el que publica els posts, home jo si em quedessin avis potser també em molaria fer un bloc amb les seves cosetes… 😦

 8. @dani r: la gràcia es que ella segurament dicta el què vol que escriguin.

  @uri: l’oscar fuma el mateix que tu.

  @farlopa: la meva yaya juga a la game boy y te 80 y pico.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s