Fets i gent del ATM (1) – Els Cagadubtes


He decidit aprofitar els meus trajectes en transport públic a/per Barcelona per escriure una sèrie de relats per descriure personatges i fets curiosos que conviuen amb mi durant aquests desplaçaments. Avui comencem per ‘Els cagadubtes’, que realment són els que m’han portat a fer aquesta sèrie de relats:

Segurament quan l’Eli llegeixi aquest post pensarà que sóc un flipat, però la meva història té una demostració empírica i un testimoni, la Laia.

Des de fa ja unes setmanes hi ha una parella que agafa cada dia el bus per venir a Barcelona a primera hora del matí. Fins aquí no hi hauria res de curiós si no fos pel fet que aquesta parella quan pugen al bus s’asseuen de primeres a la quarta o cinquena fila per immediatament després d’unes deliberacions entre ells i mirades darrera s’acaben asseient als seients del final del primer tros d’autobús (ja que és un autobús doble).

Pensareu que sóc tiquismiquis (com en Puji) però aquest fet s’ha repetit, no una vegada, sinó quatre o cinc que jo hagi vist en dos setmanes. Realment aquesta història sense sentit em té intrigat (amb algo m’haig de distreure), què els passa pel cap perquè cada dia canviïn de seient, perquè no ho escollen abans, perquè segueixen donant oportunitats a uns seients que no els convenç, són amnèsics rotllo memento o prefereixen estar al darrera com la fila ‘dels mancos’ al cine i així fer ‘tocamientos’. La veritat és que no ho sé.

El primer dia que vaig explicar la història l’Eli (amiga i companya de bus) es va riure de mi, cosa altrament molt habitual, però si avui hagués estat allà com jo i la Laia (amiga i companya de bus 2.0) ho entendria i ara pensaria definitivament que

Aquest fet em genera preguntes, estic tant avorrit al bus com per estar pendent de tonteries com aquesta? Sóc jo el freak o ells?

PD: Post dedicat al la Laia i l’Eli.

Anuncis

6 thoughts on “Fets i gent del ATM (1) – Els Cagadubtes

  1. Deu format part d’un ritual íntim home..
    Hi ha gent que es lleva i el primer que fa és encendre un cigarro que no es fuma, i hi ha gent que puja al bus, seu a un lloc i després decideix un altre lloc (l’autosugestió en aquests temes, és poderosa!)

  2. Definitivament volen animar la gent del Casas fent el joc de les cadires i ningú els segueix el rotllo… Prova de seure al seient que deixen buit a veure com reaccionen. 🙂

  3. @lali: suposo que em sorpren que canviin de lloc pq jo sempre sec en el mateix.

    @laia:si faig això que proposes aleshores em miraran raro a mi i paso.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s