L’últim que tanqui el llum

No puc evitar desil•lusionar-me quan veig la quantitat desmesurada de jugadors, ja no només espanyols sinó que juguen a Europa o a la nostra Lliga (com el cas de Scola), que marxen cap a la NBA.

Segurament aquesta desil•lusió ve provocada pel mateix sentiment que m’ofereix actualment la NBA, amb la falta d’un referent clar (si més no per a mi) i unes maneres de fer molt diferents a les de Magic, Jordan, Bird i fins i tot del Gordo ‘Barkley’, digueu-me romàntic, però amb això no ho puc evitar.

Sé que és llei de vida i que no tot és per sempre i la gent té dret a jugar on vulgui i guanyar-se la vida com vulgui i més en ‘la millor lliga del món’ però aquest any l’escampada em sembla esgarrifosa. Molts d’aquests jugadors marxen perquè creuen que Europa els queda petita, altres com el cas de Navarro segurament perquè no hi ha un projecte clar en el seu club de tota la vida. I és en aquest punto on vull fer un incís, no ens preguntem perquè marxa el jugador preguntem-nos perquè no es queda!!. No sé si el tema passa per potenciar un Lliga Europea a gran nivell no entre setmana, promocionar més les Lligues Nacionals fora de la Acb, la grega i la italiana, blindar els jugadors, convertir Europa en una Nba, etc. No ho sé. Només veig que cada dia jugadors i més jugadors marxen a jugar una Lliga que a mi ja no em sedueix com ho feia abans.

I que carai jo vull veure jugar els millors jugadors europeus aquí, a Europa.

Anuncis

5 thoughts on “L’últim que tanqui el llum

  1. Totalment d’acord. No crec que la NBA ara per ara aporti gaires coses (tret de dolars) als jugadors europeos de primer nivell.

    Si la Eurolliga funciona prou bé, per que no és fa ja una lliga europea com cal i deixem las lligas nacionals pel jugadors exclusivament nacionals? Guanyariem en espectacle i en promoció de nous valors.

  2. Actualment l´ACB es una lliga de segona o tercera , el guiris que hi juguen nomes son els joves o els vells fracasats de l´NBA i tot el talent es fuga…

  3. @c.e.t.i.n.a:una bona idea, podríem tenir el nostre equip a la lliga europea, el nostre equip de la ciutat i pq no una lliga rotllo universitaria je je je això ja seria massa.

    @puji: tu el què vols són cheerleaders.

    @mikel: L’acb actualment és la segona lliga més important de bàsquet diria jo després de la NBA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s