Sentiments i sensacions

Un Gamper marcat per les pèrdues de persones estimades del món del futbol va oferir un homenatge en forma de gols. 5 concretament i tots del Barça, ja que l’Inter amb una falta d’autoestima i orgull important no va ser mai un rival de nivell.

Tot i això l’inici del partit va està ple de sentiments per l’Antonio i per en Nicolau, bon gest el del Barça de sortir amb la samarreta del que va ser i serà el 16 del Sevilla.

Pel què fa al tema del futbol pròpiament com a esport, varies coses. Comencem per una sensació una mica dolç-salat, blanc-negre, és a dir són molt bones les ganes que té Henry sempre de buscar el gol, la jugada, la perfecció, que el faci estrenar-se de manera oficial amb el Barça, ganes d’agradar. Però a la vegada la seva parsimònia en alguns dels seus actes…sortir del fora de joc, aixecar-se després de caure el terra, caminar un minut pel camp com qui s’ha perdut…en posa una mica nerviós. Per altra banda la sensació, tot i el que vaig pensar el primer dia, Touré pot ser gran, molt gran. Tot el contrari que Ronaldinho que segueix sense encarar el 1×1 i es converteix només en un passador de qualitat i un discret xutador de faltes (discret si comparem estadístiques amb Junhinho).

Només una última cosa, la sensació que aquest Barça recuperaria la ‘frescura’ que li falta amb el jovent. Us imagineu una davantera formada per Messi, Bojan i Giovani? Seria elèctrica. Seria com abans.


4 thoughts on “Sentiments i sensacions

  1. Ningú pensa dir que en Laporta, UN COP MÉS (i ja en van…) va arribar tard, i mentre s’estaven fent els homenatges ell encara anava camí del camp?

  2. A mi l’Henry em va agradar molt… no tan com Touré, sens dubte. Com dius, i tal com estan els joves, a la primera que els cracks s’adormin espero que en Francisco ni s’ho pensi, que els enviï a esborrar-se la ratlla del cul a la banqueta!

    Per cert, Deco també va estar collonut.

  3. @charlie: aquesta vegada té excusa…l’assamblea de compromisaris a les 21:30 encara durava. Per cert sobre el comentari de pagar el dia del gamper el soci…d’acord amb tu.

    @kanuddao’s:Deco em sembla que ha vist les orelles al llop.

  4. En primer lloc, com vaig comentar ahir, el Barça tenia la oportunitat de tenir un detallàs amb el jugador del SEvilla i crec que va cumplir.

    Pel que fa a Touré, és la peça que tan havia reclamat l’entrenador. Jo res a dir d’Henry, vol agradar i encara està una mica fora de forma.
    Comparteixo plenament l’alegria pels joves, i discrepo una mica amb tu sobre en Ronnie. Jo crec que és un fantàstic xutador de faltes, tot i que tens raó que ja no és aquell dels 1×1 del primer any.
    Esperem que l’elongació de l’Eto’o el tingui uns dies fora de l’equip, jo sóc dels que creu que l’hauriem d’haver venut. Messi, Ronnie, Henry i els dos joves!

Deixa un comentari