Faig el què puc


Ni dos dies ha durat la foto d’unió entre directiva, cos tècnic i jugadors del Axa Barça. Ahir en roda de premsa, sense que ningú l’apretés, Dusko Ivanovic es va treure de sobre tota responsabilitat sobre els resultats de l’equip. Segons Dusko la plantilla actual del Axa Barça és justa i ell treballa al màxim per treure el millor dels jugadors dels quals disposa, vaja que no pot fer més del que fa, és un “Això és el que hi ha”, més clar impossible.

En alguna cosa estic d’acord amb Dusko, sobre tot en el fet que amb aquesta plantilla poca cosa es podrà fer sobre tot degut al rendiment de “les figures”. El problema està en que hi ha jugadors que cobren com a jugadors de primera línia i el seu rendiment és de segona o en alguns casos de tercera línia. Jugadors com Vàzquez, Kasun, Acker o Illyasova no estan responen com s’esperava i els dos primers no és el primer any.

Aleshores qui és el culpable, el dissenyador de la plantilla (una cada any per cert amb bastants canvis, ja demostra això l’estil de projecte) o el cos tècnic per no adaptar el sistema de joc a la plantilla en lloc de la plantilla al sistema de joc, perquè siguem sincers Dusko no canviarà la seva manera de fer. Però el resultat obtingut és l’únic resultat possible si un secretari tècnic, que fitxa, no es parla amb un tècnic, que requereix.

En definitiva un any més perdut, i una altra bronca al Palau aquesta nit contra l’Unicaja. A veure si avui el senyor Laporta té el valor de assentar-se al ‘palco’.

PD: Jo personalment crec que els dos són responsables del tema, però si més no a Ivanovic tinc la impressió que treballa, a Savic pels fitxatges fets no sé que dir-te.

Anuncis

One thought on “Faig el què puc

  1. No s’atrevirà.
    I pel que fa a la pantomima de l’altre dia, dir que en Laporta cada dia se sembla més a en Gaspart. Molts gestos de cara a la galeria, però menteix més que parla. No hi ha ni un pam de net amb aquest home.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s