David Coperfield treballa a la Municipal de Mataró

“Dónde está mi coche, aquí o aquí, dónde está mi choche” aquesta és la cançó que segurament li va venir a l’Eva el dijous passat quan va anar a buscar el nostra fantàstic Peugeot i no hi era.

El fet és que l’Ajuntament de Mataró va decidir crear un aparcament per obres, perdó, un altre aparcament per obres de 15 metres (tot i que els camions tenen lloc per aparcar a dins de l’obra), de la nit el dia, pim pam pum, sense avisar. Com és normal a la zona en qüestió hi havia cotxes aparcats que molt amablement la grua es va dedicar a retirar i canvi deixar un fantàstic paperet fosforescent on t’informava que el teu cotxe no hi era!!

Amb la mala llet que t’agafa en aquests casos i més quan les zones d’aparcament de la teva ciutat canvien de funció sense avisar d’un dia a l’altre, l’Eva va decidir anar recollir el cotxe al dipòsit. La seva sorpresa va ser quan al dipòsit li van dir que el cotxe no hi era. Eh¿? Simplement com que allà els molestava la grua l’havia mogut de lloc…el problema era a on? Ja que en el fantàstic paperet fosforescent no indicava res. Molt amablement la dona va informar que el cotxe estava a Sant Simó, o sigui, en un descampat poc il.luminat/vigilat on acaba la ciutat de Mataró direcció Llavaneres.

D’acord no va haver-hi multa injusta. Bé! Però que hi fot el cotxe allà? Perquè ningú no ens avisa? Si no haguéssim necessitat el cotxe durant dies qui ens hagués informat ? I si li hagués passat alguna cosa al cotxe, qui s’hagués fet responsable? I si haguéssim necessitat el cotxe d’urgència?…I si ens haguessin avisat amb una trucada a casa que la grua s’emportava el cotxe a un altre lloc?

Em sembla molt bé que si el cotxe molesta que el moguin però si us plau senyors de l’Ajuntament, primer de tot avisin amb més antel.lació de 24 hores que el lloc d’aparcament canviarà de funció. Segon, si s’emporten el cotxe diguin a on. I tercer, deixin de fer llocs d’aparcament desmesurats per obres, ens agradi o no els cotxes existeixen i no es poden treure llocs d’aparcament així com així en una zona on anem escassos d’aparcament públic i privat.

PD: El millor la noteta trobada al vidre quan vam recuperar el cotxe. En ella indicava que no s’havia notificat pel següent moriu: Opció A, o sigui, “No s’ha notificat per absència del conductor”. Bravo!!!

Anuncis

4 thoughts on “David Coperfield treballa a la Municipal de Mataró

  1. Ahhhhgggg odio la nova moda de donar aparcaments per obres de 15 metres a tort i a dret. Has passat últimament pel carrer Sant Isidor? Un drama.. un drama.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s