Impostors i caradures


Suposo que recordareu el post en que us explicava que la policia local de Mataró se m’havia emportat el cotxe a una altra part de la ciutat sense indicar a on, degut a que havien transformat per art de màgia i sense previ avís una zona d’aparcament en una zona d’aparcament/tasques d’obres (sinó podeu llegir-ho AQUÍ).

Doncs bé aquell post explicava que no m’havien multat, MENTIDA!!!!!. Ahir vaig rebre la multa, 90 euros, això si, si pagues abans del termini indicat només 63 euros, CARADURES, IMPOSTORS !!!

Com pot ser que me multin per un fet així, amb quina impunitat actua la policia local que pot modificar el permís d’estacionament d’una zona en menys de 24 hores i sense previ avís. El cotxe va ser aparcat el dia 19 de febrer a la tarda i se l’emportava la grua el dia 21 a les 8:47 del matí. Pot ser no saben els senyors agents que la gent pot estar dos dies sense agafar el cotxe? No seria més lògic realitzar els avisos pertinents de canvi de normativa , no!!, ja se sap que la policia local de Mataró quan es tracta de retirar un cotxe de la via pública està per sobre de qualsevol altre crim ( llegir noticia: dos policies expedientats per emportar-se un cotxe mal aparcat amb un cadàver dins).

Ja veieu que estic encabritat i molt. Però que hagués passat si en el descampat on la grua va decidir deixar-me el cotxe aquest hagués patit un desperfecte, trencament de llunes o robatori, ja us ho dic, segurament m’haguessin multat igual i a sobre no s’haguessin fet càrrec dels desperfectes. No vull pagar una multa que s’han tret de la màniga, és més no la penso pagar. A casa meva ja vam haver de pagar una multa INDIGNANT quan jo anava amb ‘croses’ per una lesió i la meva mare va estacionar en un lloc indegut per què jo pogués pujar al cotxe, fantàstica sensibilitat i sentit comú de l’agent en concret.

I fent demagògia barata puc dir que a Mataró és més fàcil que et multin que no pas que enxampin uns lladres disfressats de pintor, en ple dia i al centre de Mataró, entrant per la finestra d’una casa. A sobre el seu cap, perdó ex-cap, tampoc ajuda i els fa mala premsa i un flac favor (llegir noticia).

Com sempre domina l’afany recaptatori sobre el sentit comú i el saber fer, un cotxe retirat dóna més que un bon consell de circulació, una multa ben posada té més valor que l’ajuda al ciutadà, etc. Em sap greu la veritat perquè com a tot arreu hi haurà agents que realitzen la feina ben feta i altres no, el problema està en que últimament predominen els que no.

Anuncis

8 thoughts on “Impostors i caradures

  1. Envia una carta als diaris i fes-ne publicitat. Ultimament la policia local de Mataró no gaudeix de gaire bona fama i potser que ho aprofitis…

  2. Tens tot el meu “apoyu”… visc en un carrer plagat de guals per obres, palces de suposats invàlids i parkings per a motos deserts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s