L’horari a la brossa


Cada vegada em sembla més escandalós veure com a Telecinco, Cuatro i totes aquestes cadenes que lluiten cada punt de share a vida o mort es passen l’horari de programació anunciat pel forro.

Pots endarrerir-te 2, 3, 5 minuts però no un quart d’hora. No és molt més fácil no mentir i anunciar que una sèrie en lloc de començar a les 22:15 començarà a les 22:30, això si només els dies de Champions, per exemple. Ahir va ser amb “Cuestión de Sexo” a Cuatro que fins que no va acabar el futbol no va començar la sèrie tot i que estava anunciada un quart d’hora abans. L’altre sistema en lloc d’endarrerir és el de passar durant un quart d’hora un resum dels capítols anteriors. En fi lamentable. I quan per fi dius bien comença la sèrie, dos minuts i “volvemos en 30 segundos”, i es quant a mi només se m’escapen renecs.

Al final aconseguiran que la gent no mirem les sèries en la seva cadena i ens les baixem d’internet o les gravem i pot ser així les podrem veure quant volem i sense els maleïts anuncis.

Només demano una mica de serietat en l’horari perquè una cosa és fer contraprogramació i l’altre que et prenguin el pèl.

Anuncis

4 thoughts on “L’horari a la brossa

  1. això us passa per mirar la tele! Si tinguéssiu una criatura que es lleva a les 6 del matí us n’anirieu a dormir a les 21 i us estalviarieu tot això!!

  2. Les teles gratuites s’estan convertint en mers aparadors de les sèries. És a dir: mira, aquesta sèrie sembla que està bé, però déu me’n guard de veure-la aquí. Ja me la baixaré amb la mula.

    D’aixòs…torno en trenta segons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s