Torna Shawn Kemp…a itàlia

El premiata Basket Montegranaro ha fitxat a Shawn Kemp. Si, si Shwn Kemp, pot ser hi ha gent que no sàpiga qui és , però segurament els de la meva generació el recordaran pels seus mates espectaculars amb el Seattle Supersonics . I a partir d’aquí sé que va anar a Cleveland Cavaliers, però segurament aquí la NBA ja m’aburria i no sé que va ser d’ell. Però veient la crónica de Wikipèdia puc dir que millor:

“Tras dos temporadas notables, el juego de Kemp comenzó a declinar, fruto de sus problemas con el peso, la cocaína y el alcohol. Kemp también es el padre de siete hijos ilegítimos, concebidos durante su carrera en la NBA. Jugó por última vez en Orlando Magic, jugando bastante bien, pero un malentendido con la comisión de drogas de la liga precipitó el final de su carrera.”

La verita t és que no tinc molt clar com será el pas de Kemp per itàlia però recordant el pas del ‘menys polèmic’ Seikal y per Barcelona amb declaracions com: “Aíto és el pitjor entrenador que he vist mai”, les espectatives no són molt bones.Bones jugades pot ser no deixarà però si som una mica dolents podem dir que el que si que ha deixat Kemp en els llocs per on ha passat són fills il•legítims. Fora bromes de mal gust no veig que se li va passar pel cap al director tècnic de l’equip italià, bé, suposo que si que se què se li va passar pel cap, pasta.

Anuncis

4 thoughts on “Torna Shawn Kemp…a itàlia

  1. Vaja, un mite, Shawn Kemp!

    Crec que aquest paio nomès sabia fer esmaixades, del estil Kenny “Skywalker” (el vam veure a Granollers no?). Típics jugadors que millor donarlis la bola aprop del aru, si tenien que “crear” s´atabalaven.

    Italia cocaina!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s