Ens consideren estúpids

vicepresidentesgrande

Ens consideren estúpids, el problema és que començo a creure que ho som. Sembla mentida que amb aquest inici de post no vagi a parlar del finançament autonòmic per Catalunya, no, em refereixo als ciutadans en general d’aquí i la resta de l’estat.

Per què aquesta afirmació? Perquè sembla ser que els nostres polítics, en especial el govern espanyol, ara tenen pressa per tancar propostes (que no és pas el mateix que portar a terme) contra la famosa crisis. Però no pas per aturar el creixement de l’atur, solucionar la falta d’ajuda a les empreses o proposar accions per afavorir el petit comerç i autònoms, sinó perquè s’acosten les eleccions europees i és clar s’ha d’aparentar.

S’ha de posar fre a les campanyes electorals interminables que duren tota la legislatura, propostes i més propostes que només es portaran a terme, si es porten, al final de la legislatura o si coincideixen amb eleccions municipals o en aquest cas europees. Com a ciutadans hem de ser més exigents , molt més, perquè sinó la bola es fa cada dia més gran. Cada vegada la política d’aquest país fa més pena, per sort de moment no hem arribat als extrems de les convocatòries de referèndum eterns,vagues de fam per aconseguir una modificació del número de reeleccions o desitjant una bona setmana santa de càmping, per citar casos recents (que segurament la setmana vinent seran desplaçats al record per altres casos de polítics ineptes). Però tampoc ens enganyem aquí la corruptela, l’amor a la poltrona i altres també estan molt arrelats, sense anar més lluny val més una foto amb l’home de moda que exigir a la banca que concedeixin crèdits o simplement es considera notícia que 4 ministres hagin hagut de treballar en  cap de setmana.

Ho portem clar, o els donem un avís seriós a tots, independentment del corrent polític o això no ho salvarà ningú.

Anuncis

5 thoughts on “Ens consideren estúpids

  1. Però i què podem fer? Presentar-nos nosaltres mateixos a les eleccions?
    Lo de la foto dels ministres fent que treballen en setmana santa és de traca.

    Per molt intel·ligent que sigui l’individu el poble sempre tindrà tendència a l’estupidesa més absoluta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s