Escrits al tren…

Estic al tren i busco un tema del qual pugui parlar en  aquest post. Són moltes les opcions que van de política fins a esport passant per l’esport polititzat.

Podria parlar d’aquestes propostes anticrisi de ZP que han d’assumir els altres i no ell, i de les propostes electoralistes que no vénen al cas com prometre un portàtil (que segurament acabaran pagant els pares) a uns alumnes que fa un any que esperen el PC de sobretaula promès. Amb una mica de sort aquests alumnes acabaran la ESO amb la promesa d’un iPhone. A més perquè molestar-nos en promocionar les noves tecnologies si després ens convertim amb un dels països amb menys inversió en I+D, tenim l’ADSL més cara d’Europa i les ajudes per als emprenedors estan parades al banc? La crisi segueix afectant a milions de ciutadans i encara no he vist, llegit o escoltat una proposta del govern amb cara i ulls, i tampoc de la oposició més preocupada , per variar, de criticar al govern en lloc de proposar mesures (sembla ser que les úniques propostes reals les ha aportat un nacionalista no separatista com en Duran).

Dit això podríem parlar també d’aquell grup polític que presumia en pilotes de ser bipolars lingüístics, que s’omplien la boca d’un discurs no nacionalista, en contra de les ganes de poder i que representava el sentiment de molta gent. En fi aquests personatges, els Ciutadans, ara per ara s’estan discutint a veure qui té el poder del partit, es barallen entre ells (i això que són tres) per veure qui agafa el micròfon dins el parlament i només es posen d’acord en una cosa que UpyD els fotarà el lloc. Felicitats han demostrat ser un partit polític de cap a peus.

Podríem parlar de tantes coses, però el trajecte ja s’acaba així que deixaré la política d’empresa del R.C.D.Espanyol pel que fa als seus treballadors per una altra ocasió perquè em portaria unes quantes línies, ja que és un tema d’aquells que corres el perill d’opinar una cosa si no passa a casa teva i opinar una altra si passa a casa teva.

En fi, pròxima parada Arc de Triomf, em baixo.

Anuncis

2 thoughts on “Escrits al tren…

  1. Doncs simplement això Òscar, que en el cas de la noia aquesta del futbol de l’Espanyol és molt fàcil opinar des d’un punt de vista blaugrana, i dir que a l’espanyol ja li val i no sé què…en fi des de la barrera tothom és manolete…però que passaria si fos al revés ???? Jo estic segur que m’emprenyaria…però per altra banda aquesta noia la seva feina al camp la fa bé és una professional?,… seria més preocupant que animés a l’equip femení del Barça no? i per altra banda si animés a la Penya seria un problema per un jugador del Barça o de l’Espanyol…mil opinions i mil punts de vista. El problema és fer d’un tema com aquest una bola massa gran i massa mediàtica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s