Internet no només és sexe i violència

Mideast Iran Presidential Elections

Moltes vegades des dels mitjans de comunicació i la gent del carrer es té tendència davant casos horribles de pedofília o matances indiscriminades en alguna escola per part d’un estudiant trastocat a demonitzar TOT Internet degut al preocupant volum de fotos de nens innocents que es troben per la xarxa o al vídeo del Youtube del trastocat de torn on hi declarava la seves ganes de matar perquè volia fer real aquell joc on-line de trets i matança.

És evident que aquestes són parts obscures d’Internet però no vol dir que Internet sigui només això al igual que sabem que el futbol no tot és violència o que no tots els empresaris exploten els seus treballadors. Moltes vegades no es dona un tracte just a Internet, ja siguin xarxes socials, youtubes o altres eines on-line, a vegades un creu pel que sent que Internet està ple de gent dolenta, pirates, delinqüents, estafadors i assetjadors sexuals. Amb aquest panorama qui no li prohibeix Internet als seus fills.

Per això avui faig una defensa del bon ús d’Internet posant com exemple Twitter, una eina que aquests últims dies s’ha convertit en un dels pocs llocs on es pot saber que està passant a l’Iran en temps real degut al veto als periodistes estrangers i  per molts iranians en un lloc de denúncia i protesta. Segurament les informacions que arribarien sense Twitter, Facebook o sense aquests telèfons mòbils que permeten actualitzar des del carrer serien molt confuses i d’un sol color.

Així que invents com el cotxe, la televisió, el mòbil o la investigació genètica són una bona eina per l’home però sempre hi haurà algú que en farà un mal ús, com passa amb Internet però no per això s’han de demonitzar en la seva totalitat.

Anuncis

One thought on “Internet no només és sexe i violència

  1. Molt d’acord!!! El mal ús que certa gent faci de les coses no implica que aquestes siguin dolentes, sinó que simplement en fem un mal ús.
    Igual com en certa època es va educar a la gent perquè no escupis al tren, ara toca educar a la gent per usar correctament internet… i de mal parits i fills de p… n’hi ha a totes bandes, amb internet o sense!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s