Las Vegas

Las Vegas, ciutat on l’oci i el vici superen qualsevol de les espectatives creades pels seus visitants. Es tracta de l’exageració americana portada a l’extrem.

La rebuda quant vam sortir de l’aeroport i ser fitxat fins als extrems quasi de demanar el grup del facebook al que pertanys, va ser un cop de calor infernal, aire calent directe de secador.

Una vegada ja superat el jet lag caus en la magnitud del que t’envolta, en un sol carrer, Strip, tens mig
món en forma de Hotel Casino, Egipte representat amb el Luxor amb la seva piràmide, Itàlia representada amb el Venetian amb el seu pont dee Rialto i canals interiors i el fantàstic Bellagio i les seves fonts ballant al ritme de ‘por ti partire’, després França amb la
TorreEiffel, New York,etc…simplement espectaculars sense oblidar Mirage,Wynn i altres.

Per cert en el meu cap encara sona la musiqueta de les màquines escurabutxaques d’apostes de tots els preus inclús d’un cèntim!!! Aquesta ciutat està oberta 24h, el bistec amb 2 ous ferrats a les 3 de la matinada que ens vam fotre o corroboren. Només que apaguessin les llums i els aires acondicionats una hora la capa d’ozó es recuperaria.

Per cert no podem oblidar el Downtown i la seva vídeo cúpula amb vídeos de Kiss i Queen, espectacular. Imagiuneu-vos la Rambla cuberta d’una pantalla gegant. Ah! i les vistes del Stratosphere on veus realment que es tracta d’una ciutat encavida en un desert.

En definitiva la visita a las vegas es resumeix en que en 4 dies he sopat a la torre eiffel, he anat dos cops en limusina i he estat fotent un cubata amb vistes al Strio.

Anuncis

One thought on “Las Vegas

  1. Això és rendibilitzar un viatge… La volta al món amb un sol tiquet d’avió! Ara no et gastis el que has estalviat en “provar la sort”, que aquestes màquines no han fet mai ric a ningú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s