Unes Santes treballant

DormintEstimats lectors vaig petat. És cert que no és la primera vegada que un servidor treballa per les Santes, però hi ha varis factors que influeixen en que aquesta vegada està sent ‘durillo’.

Primer factor i més decisiu és que no faig mitja jornada, per situacions especials de feina em toca currar per les tardes i a vegades fins tard per tant la fantàstica migdiada que podria salvar la nit s’ha convertit en un cop de cap al bus. També és cert que val més això que res, en fi qualsevol moment és bo per dormir una estoneta, això si, no fer-ho en cap cas sobre el teclat de l’ordinador com havia vist ja fa uns anyets a una companya de feina, queda lleig i podries donar algun motiu, a part de rebentar la connexió de l’empresa amb els missatges del Facebook, al teu superior per acomiadar-te.

El segon factor tot i que sigui dur reconeixeu-ho és l’edat. Senyors ja no tenim aquells 20 anyets que ens permetien anar al ball de festa major, matinades, dinar en família, anar a la platja, dutxilla i va sant tornem-hi,  qui compra el vi per fer el kalimotxo pel Parc. En fi, un ritme que ni amb EPO o espaguetis és possible de seguir. I espera que pot ser pitjor perquè alguns encara podem fer la migdiada de 6 a 9 del vespre si fa falta però altres ja han d’anar a veure el correguspira, en Robafàves i senyora i els nans a les 7 de la tarda. També és cert que aquests individus han perdut el control de les nits de les santes, el control el porta un altre individu d’escasses dimensions però de gran poder.

I per últim, que ja m’he polit les vacances, ja no puc dir ni allò de bé, en una setmana començo vacances i ja recuperaré! Noooooo!!! No tinc més vacances així que l’única ‘esperanza blanca’ és que la jornada laboral sencera s’acabarà en breu i l’1 d’agost estaré gaudint d’una fantàstica mitja jornada i d’una entrada a Barcelona buida amb aparcament gratuït de zona blava que em permetrà desplaçar-me en cotxe i evitar els trajectes de 60-75 minuts per una distància de 30 miserables quilòmetres.

En definitiva de moment ho portem com podem, esperant en candeletes la jornada de descans d’avui, com els ciclistes del Tour. Avui requisits i altres mandangues que com a molt ens portaran a la porta del BeerHaus per veure que està tancat (com cada any) i acabarem  en un altre bar de mala mort fent una cervesa abans d’una retirada prudent i digne cap a dormir.

Glòria a les Santes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s