Perdre el moment

Foto-Jeremy-Hall
Pot ser no sóc la persona més indicada per parlar del tema del post d’avui perquè sóc una persona que m’agrada molt fer fotos, no al nivell nipó, però home, en faig i més ara a l’estiu amb les vacances i els viatges. És cert però que no arribo al nivell ni molt menys dels ‘grabalotodo’, m’explico.

Tots tenim aquella imatge ja sigui en directe o per la televisió d’un concert on tothom que està en les primeres files, prop de l’escenari , té la càmera de fotos en mà disparant a l’escenari de manera indiscriminada o gravant l’actuació de l’artista o grup musical. L’efecte, tot s’ha de dir, que es produeix amb la immensitat de punts lluminosos que es veuen prop de l’escenari o a la grada de l’estadi, teatre, etc. és espectacular moltes vegades. Però una cosa és fer una fotografia per immortalitzar el moment, un instant concret i l’altre és passar-te el concert o l’esdeveniment sencer que sigui gravant i disparant fotos fins al punt de ‘perdre el moment’, perdre aquella sensació de gaudir de l’espectacle, del paisatge, del lloc, del que sigui pel sòl fet d’estar gravant o fotografiant tota l’estona.

Són moltes les vegades que per ‘culpa’ de les fotos quan viatgem, per exemple, perdem aquell moment de gaudir del paisatge, en lloc d’arribar i contemplar, arribem i ‘disparem’, no ens permetem uns minuts per contemplar la grandesa, espectacularitat o singularitat del paisatge, ‘perdem el moment’.

La tecnologia revoluciona constantment les nostres vides però com tot el seu excés d’ús ens pot portar a no gaudir de les coses com abans.Està bé immortalitzar els moments per tenir un record però depèn de com ho facis seràs incapaç de recorda-ho tu sòl i necessitaràs d’un vídeo, d’una foto per fer-ho amb un inconvenient que si només és aquesta la manera de recordar-ho segurament les sensacions i emocions seran impossible de recordar perquè la teva càmera no les haurà captat.

Immortalitzeu els moments que volgueu, quan volgueu i com volgueu però no deixeu que això eviti que gaudiu d’ells.

Foto: Jeremy Hall (Flickr)

Anuncis

6 thoughts on “Perdre el moment

  1. Si que es veritat! A vegades te’n recordes d’aquell lloc que vas gravar o que li vas fer una foto, pero se’t queda la sensacio de que d’alguna manera no hi vas ser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s