Transport públic

15 minuts és el què he tardat exactament en fer la quarta etapa d’avui. Tot i que no cregueu que ha estat feina fàcil ja que tres ‘lugarenyos’ m’han dit tres hores diferents per agafar el bus que em deixaria a Pedrouzo-Arca, poble d’un sol carrer al costat de la general i final d’etapa, per mi i els caminants Edu i Kanu.

El dia va ser complicat pels peregrins ja que no feia fred i molta humitat, que feia preveure pluja. L’Edu i en Kanu amb el ritme Usain van tenir la sort d’arribar abans de la tempesta i just per estrenar l’alberg que els tenia preparat. Per cert, sort que vam escollir un de privat ja que el de la Xunta a Arca era de tot menys un lloc per recuperar-se i dormir, al igual que el club Lola del poble que també oferia habitacions a un altre nivell i preu.

Com que l’etapa no havia estat excessivament dura i no parava de ploure ens vam afianzar d’un tros del bar Galaicos i a base de jugar al UNO i perquè negar-ho algun cubata va passar la tarda.

Per acabar la jornada que millor que gaudir d’un bon partit de bàsquet i a dormir, i molt bé ja que l’alberg ho permetia.

Avui Santiago, també en bus, i buscar desesperadament unes xancles tapades per evitar la congelació dels meus peus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s