El ‘Gran Circ’ fa aigües

Briatore
Que vagi per endavant que no sóc aficionat a la F1, sincerament només sóc capaç d’aguantar la sortida d’una Gran Premi i poca cosa més, la resta em sembla una broma. Independentment d’això és objectiu opinar que el ‘Gran Circ’ dirigit per Warhol2, el senyor Ecclestone, està perdent.

Normes modificades a última hora, escuderies descontentes, carreres adulterades, espionatge industrial, etc. de tot una mica per veure que això no té ni cap ni peus i que han perdut el nord una mica en la cerca de buscar més espectacularitat i la por a perdre espectadors i diners.  L’últim escàndol el de Renault. Escàndol que ha sortit a la llum perquè un pilot segurament gelós i descontent protegit per un pare que ho va ser tot en la F1 s’ha ‘xivat’ d’unes ordres d’equip poc ètiques/legals (com si als altres equips no donessin aquest estil d’ordres poc ètiques/legals) i tot perquè ara ha agafat una rabieta.

Segurament a la F1 d’aquestes històries hi ha a cada Gran Premi però no interessa que surtin o més aviat dir que tothom sap el paper que té en el Gran Circ i com ha d’actuar sense perjudicar a la resta de companys, perquè al cap i a la fi a tots els dona de menjar la mateixa olla. Casos com aquest només surten quan hi ha necessitat de fer neteja, d’esborrar del mapa algú que incomoda i sinó perquè trencar el pacte de silenci ? Així doncs Briatore a pagat per la malifeta de Renault, vaja ha pagat tota la malifeta, ja que Nelsinho queda net i Renault queda amenaçat de suspensió simplement no faran fora a una escuderia en els temps que corren.

Doncs res, un nou escàndol a la F1 que només fa que embrutar la reputació d’un espectacle que cada vegada té menys de competició.

PD: Categoritzo el post com Esports però sapigueu que  tinc els meus dubtes

Anuncis

4 thoughts on “El ‘Gran Circ’ fa aigües

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s