Jo espio, tu espies, ell protegeix.

LaportaMassa ha tardat el senyor Laporta en culpar de les filtracions, investigacions i altres històries per no dormi als ‘altres’, a gent que li vol mal perquè pensa diferent, un atac directe contra la seva persona. No sé perquè però m’esperava aquesta excusa del ‘mandamás’ del F.C.Barcelona. Em fa gràcia però que sigui ell l’atac mentre hi ha tres directius que van ser investigats sense saber-ho! Ah, no perdoneu que era per protegir-los, per favor!!

Amb aquestes coses però et dónes conte de moltes coses, com ara que ningú vol deixar la cadira de cap de les maneres, ja que cap dels directius investigats/protegits van demanar en el seu dia la dimissió del director general (ideòleg de la investigació/protecció) Joan Oliver, perquè? Per por a veure’s perjudicat en la carrera per les pròximes eleccions? Per por a ser acompanyat a abandonar el club en un moment de glòria esportiva com aquest ? Per por a no poder utilitzar la frase ‘es que sóc directiu del Barça’? Perquè tot es va tancar en el màxim secretisme i surt ara a la llum?

Això només beneficia als opositors està clar, i no perquè aquests ataquin al senyor Laporta (tot el contrari es mantenen callats esperant els  seu moment) que ho podrien fer en un cas com aquest, sinó perquè com sempre el senyor Laporta es torna a confondre, el Barça l’ha fet gran a ell, no ell ha fet gran el Barça, el Barça ja tenia un lloc en el món abans que ell arribés.  Des de fa temps que les coses no es fan com es van prometre dins la directiva i un fet clar va ser la dimissió/expulsió de la meitat de la directiva que discutia els mètodes utilitzats pel senyor Laporta.

Només desitjo que en Pep sigui capaç de posar la música tant alta del vestuari que els jugadors no escoltin res d’aquestes tonteries que afecten a la part institucional del club i segueixin igual que fins ara.

PD: Curiós també que el senyor Sala i Martí no en surti esquitxat, encara que arribés més tard a la directiva, no creieu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s