Paper mullat

Sembla mentida que la màxima solució contra la corrupció, així de primeres, per part de la classe política, en aquest cas socialista, hagi estat la de crear un codi ètic d’actuació. Quins collons que tenen!! Jo pensava que aquestes coses venien ja implícites en la feina de polític ? Es veu que no.

Si les meves teories són bones aquest codi ètic que firmaran els polítics tindrà poders sobrenaturals que impedirà que qualsevol dels seus firmants pugui delinquir quan ocupi un càrrec públic. Encara que vulgui el seu subconscient l’impedirà acceptar comissions, beneficiar familiars o fer tràfic d’influències, no podrà ingressar ni un euro que no sigui guanyat de manera honrada. Tot això només firmant el súper document.

Per contra si les meves teories són errades aquest paper no tindrà cap funció, no servirà per res, perquè les persones implicades en els casos de corrupció ja saben de sobres que poden fer i què no poden fer, perquè bàsicament ja hi ha unes lleis que els hi marquen el límit.Per aquest motiu aquest codi ètic és paper mullat, la firma d’un paper no impedirà al corrupte deixar de ser-ho, simplement serà un engany més dins la seva trama de mentides i falsedats.

Creieu pot ser que és necessari que un metge  firmi uns papers quan arriba al càrrec de cirurgià conforme es compromet a salvar vides o que un banquer no es fotrà els diners dels clients a la butxaca,… creieu que és necessari que firmin un document per reforçar la seva credibilitat o és un fet tant evident, el qual a més a més va implícit en la seva feina, que no fa falta signar res? Quant un polític en aquest cas o qualsevol treballador s’ha de comprometre per escrit a complir les lleis i a fer correctament la seva feina malament anem.

En els últims mesos la corrupció ha esclatat a Catalunya de manera escandalosa esquitxant de merda als dos partits majoritaris. Pot ser per això han tardat tres anys en crear la comissió anticorrupció, segurament per això tampoc es posaven d’acord en qui posar al capdavant d’aquesta comissió i em tota seguretat que tampoc el deixaran treballar com li agradaria. La llei del silenci està a punt d’acabar-se i si això passa al parlament es quedaran sols.

Anuncis

2 thoughts on “Paper mullat

  1. I que esperaves? Que els mateixos partits fesin neteja? Això o ho fan els quatre jutges independents que restan (i que no s’acolllonin o es deixin comprar) o no ho farà ningú. Jo no soc gaire optimiste.

  2. CETINA: Ja no es pot esperar res de res…simplement que hi hagi algú que destapi el silenci dels polítics aprofitant-se d’algú que no ha mullat en les comis i estigui putejat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s