Llamazares provarà sort a Hollywood

Vist el disgust de Gaspar Llamazares després que el Govern dels Estats Units utilitzés una fotografia seva per fer una reconstrucció del ‘careto’ de Bin Laden, el propi Govern americà ha posat una campanya per recompensar els danys ocasionats a Llamazares utilitzant la seva imatge per promocions a Hollywood.

PD: Per la seva banda hi ha el rumor que Gaspar Llamazares ha comentat en el seu cercle íntim d’amistats que està més content que disgustat, ja que mai s’havia parlat tant d’ell.

Anuncis

6 thoughts on “Llamazares provarà sort a Hollywood

  1. ALBERT I ARQUEÒLEG: Jo no sé com els va arribar la foto de Llamazares al banc d’imatges però té el seu mèrit, com diu l’Arqueòleg és la tercera força més votada en el nostre país i segurament la més ignorada i segurament això li haurà fet augmentar la popularitat. Ja ho deien no? Bé o malament lo important és que parlin de tu.

    CETINA: S’hauria de fer un grup al Facebook.

  2. Hola a tots, és curiosa la manera de sol·lucionar els malentesos dels americans, no trobeu?

    Ja de pas aprofito per comentar una noticia que m’ha posat la pell de gallina: en 22 dies ja hi ha 4 víctimes de violència de gènere. A vegades hem dona la sensació de que com més anys passen i més evoluciona tot més animals ens tornem. La reflexió de ajudar a fer un treball a la nena sobre: el senyor de les mosques.

    Fins aviat!

  3. RITA12: Són molts seus…però són millors del què semblen. Pel que fa a l’altre tema que has comentat malauradament hi ha coses que sembla que no avancen i no avançaran mentre certa cultura sexista que hi ha en sectors de la nostra societat evolucioni.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s