Una idea orfe de líder…actualitzat

Joan Carretero

Una persona X marxa d’un grup perquè no està a gust amb la manera de fer del grup i els seus integrants. Aleshores per no tenir problemes aquesta persona X munta el seu propi grup per no tenir problemes de manera de fer, però per no estar sol decideix convidar a tota la gent que es trobi a gust amb la seva manera de fer. I al principi sembla que funciona que la gent li agrada la manera que es comporta el grup però la persona X es torna a trobar a disgust i no li agrada la manera de fer del propi grup que ell ha muntat, curiosa paradoxa, i decideix marxar.

Com ja us podreu imaginar el grup és Re(des)agrupament i la persona X el senyor Carretero, el qual ha decidit abandonar Reagrupament per un desavinença en l’elecció en la manera d’escollir les llistes per a les eleccions a la Generalitat. Sincerament no he aprofundit més en el tema per saber qui té la raó o qui la deixa de tenir però està clara una cosa i és que un partit que havia de ser l’alternativa independentista de Catalunya s’ha quedat sense líder i amb una divisió interna més que evident. Què farà ara Carretero muntar un altre partit ? Però que no convidi a tothom sinó només als seus afins no sigui que torni a marxar a mig camí. I els seus seguidors a Reagrupament que faran? Marxaran ? Faran un cop d’Estat?.

Lamentablement una vegada més el indepententisme català està dividit, aquesta vegada més que mai. Com diria la frase ‘som pocs i mal avinguts’. Segurament a la seu de Convergència s’estan partint la caixa, però és que a la d’Esquerra deuen estar pel terra sense poder parar de riure. I novament els catalans ens destruïm entre nosaltres en lloc de fer un front comú, i com sempre l’enemic no ha de fer res, simplement esperar que l’autodestrucció faci efecte.

PD: Acabo de llegir que Joan Carretero abandona la presidència per no l’associació…que voleu que us digui…
PD2: Ah…i que donarà suport a Joan Laporta

Actualització del dia 2/2/2010:
Ara si, ara no, ara si, ara no…extret un paràgraf de la notícia de l’AVUI i a TV3 ha dir el mateix tenim que la Rut Carandell diu això:
“La vicepresidenta de Reagrupament critica la postura dels quatre membres de la junta directiva que es van enfrontar amb Carretero. Confirma que, un cop es formalitzi la dimissió de Jaume Renyer, Francesc Abad, Emili Valdero i Albert Pereira, Carretero tornarà a dirigir l’associació”

I jo em pregunto com pot ser que 4 persones poguin amb una desena de persones i un president?.
Costarà guanyar credibilitat a Reagrupament.

Anuncis

2 thoughts on “Una idea orfe de líder…actualitzat

  1. Retroenllaç: Orfes «

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s