Mi primera vez


Ahir vaig poder gaudir d’aquesta obra de teatre representada en el Teatre Capitol per actors mediàtics com  Marian AguileraBart Santana, i Fran Nortes i Imma Cuevas que no son tan coneguts televisivament però que no tenen res a envejar ni molt menys als altres. A més a més en el cas de Imma Cuevas  les seves accions van ser les que em feien riure més.

Aquesta obra, una adaptació (no sé si és correcte aquest terme en teatre) a l’espanyol de la obra americana My First Time del productor de Broadway Ken Davenport, és l’exemple clar que no calen espectaculars produccions per fer una obra entretinguda, que no passarà als anals de la història com el musical Cats, però si que farà passar una bona estona a tots els espectadors, d’això es tracta no?. La obra té el seu origen en una pàgina web, myfirsttime.com,  on des de fa anys la gent de manera anònima descriu la seva primera relació sexual. Us podeu imaginar doncs que la quantitat d’històries personals és tal que hi ha de tots colors, formes i tamanys.

Així doncs 4 personatges, 4 tamborets i 4 panells giratoris fan possible una hora i mitja de divertiment a base d’explicar primeres vegades. Qui sap pot ser en alguna història us sentiu identificats o identificades, és més, pot ser omplint la butlleta que reparteixen a l’inici podeu col•laborar en l’espectacle amb la vostra ‘primera vegada’.

Enllaços relacionats:
Mi primera vez

Anuncis

3 thoughts on “Mi primera vez

  1. Fa massa mesos que no vaig al teatre i pocs cops n’he sortit decebut.
    Poser aquest tarannà “d’extraordinari” que li dono fa que tot ho trobi bé.
    Tot i que l’Aguilera no és massa sant de la meva devoció, no sembla una opció gens dolenta retrobar-me amb el teatre mitjançant la frescor d’una comèdia. Parlo amb la jefa a veure que en pensa 🙂

  2. Retroenllaç: Avui concert «

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s