Senyores que fumen i et parlen de tu

Pilingui

Les senyores que fumen i et parlen de tu s’han quedat sense feina, si més no de moment, a Mataró.

L’Ajuntament de Mataró ha decidit, mitjançant un Decret Llei, parar les obres dels dos ja anomenats ‘Megaprostíbuls’ durant un any. Està clar que l’anunci a bombo i plateret de la construcció d’aquests dos negocis en la premsa ha fet reaccionar a l’alcaldia i a l’oposició que sempre està allà com un bon davanter per aprofitar un mal refús del porter.

El què està clar que l’empresa propietària dels prostíbuls va realitzar un bon estudi màrqueting on col•locar els seus negocis (prop d’una zona de oci, d’una empresa amb molt de trànsit de camions i una universitat) però sembla ser que s’han oblidat una cosa, ‘untar’ més als membres responsables de la casa de la vila o comprar els terrenys a uns familiar d’algun regidor. I si no haver preguntat abans al Corte Ingles.

Mal moment per Mataró per convertir-se en el nou Castelldefels, primer el Calipso, després el cas de les nigerianes i ara això. Qui vulgui fotre un clau pagant haurà de seguir anant al ‘cony del maresme, perdó, Tordera.

Anuncis

3 thoughts on “Senyores que fumen i et parlen de tu

  1. És un tema molt polèmic, però em sembla que per culpa de la hipocresia s’està perdent una bona oportunitat per a ‘ordenar’ el tema de la prostitució a Mataró, que putis ‘mataronines’, amb o sense prostíbul, ‘habelas hainas’. De moment les dones que es prostitueixen per aquí (la prostitució és molt donada a màfies però també a vides orientades a buscar diner ‘fàcil’), persones com qualsevol altra, hauran de seguir treballant en rotondes i sense cap tipus de seguretat. Això sí, estaran amagades i dispersades i no faran mala publicitat de la ciutat. Jo entenc que el(s) prostíbul(s) generi(n) molta oposició, el que no entenc és que cap partit ni cap col·lectiu s’hagi parat un moment a plantejar el tema intentant positivar-lo d’alguna manera -bueno sí, es veu que la d’ICV va dir que això diversificava l’activitat econòmica de la ciutat, jejeje- enlloc de ser els primers a posar-se les mans al cap.

  2. Kanuddao: M’agrada la idea de ICV de diversificar l’activitat econòmica ja ja ja, a part no volien fomentar el turisme?…doncs turisme … sexual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s