Xavi Pascual i el seu fons d’armari

El dia després que el Regal Barça guanyés la Copa vaig començar el post amb aquestes paraules:
“Els diners ajuden a fitxar jugadors però els diners no faran que aquests jugadors formin un equip. Aquesta és la diferència més evident que existeix avui en dia en el Barça i el Madrid de bàsquet.”

Ahir la diferència entre Madrid i Barça es va reduir, els blancs han après dels errors del passat, el Barça crec que es va encallar molt en el joc, sobre tot el tercer quart, i encara que els equips siguin els mateixos, els escenaris els mateixos, etc. jugar per Europa o jugar per l’ACB és diferent, entre altres coses els arbitratges, l’ambient i que cony són els quarts de final, com aquell que diu a un pas de la Final Four.

El problema del Madrid ahir va ser que el Barça va fer ús del seu dispendi econòmic i esportiu al planificar la temporada 2009-2011. Ahir tot i els seus 15 punts Navarro no va estar màgic, Ricky no acabava de trobar-se a gust tot i l’inici. Les coses al tercer quart estaven molt xungues pel Barça però Xavi Pascual va girar-se a la banqueta i després de varies combinacions va trobar la solució “Boni i Tigreton Mickael”. Aquesta és l’avantatge d’aquest Barça una banqueta brutal que sembla el fons d’armari de la Carmen Lomana, tens de tot i més, que vols defensa, Sada Grimau, que vols anotació Navarro, que vols alçada Lorbek i Vàzquez,  i així fins trobar la solució,…això si, abans que acabi el partit.

El catàleg del Barça 2009-2010 conté jugadors per totes les situacions i moments, això si que ho fan els diners!!! si més no el fet que estiguin asseguts a la teva banqueta i no a la rival en canvi que juguin bé i s’entenguin entre ells ja és una altra cosa.  Primer assalt pel Barça i sincerament més complicat del què m’esperava. Segon assalt dijous.

Post relacionat:
Lliçó magistral

Anuncis

2 thoughts on “Xavi Pascual i el seu fons d’armari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s