No caiguem en el mateix que ‘ells’

Des d’aquí sempre critiquem la premsa madrilenya per la seva manera de fer, prepotents, sensacionalistes, etc. Aleshores perquè caiem en el mateix estil de fer?

No em refereixo de si a la televisió pública de Catalunya només es parla del Barça i als altres clubs catalans els deixen de la mà de Déu, això ja ho deixo pels amics ‘pericos’ que en poden estar parlant durant dies. Em refereixo al punt aquest de, no sé si dir-li prepotència o pedanteria, amb el qual últimament s’estant accentuant les retransmissions de futbol a TV3. Sincerament ahir em van desagradar molt (per acabar d’omplir el got de crítiques acumulades durant la temporada), una cosa és elogiar el brillant joc que va fer ahir el Barça, però tot en la seva mesura. Un bon periodista ha de saber on està la línia que separa l’evident preferència per el club del país i el forofisme de qui veu el partit des de casa. Per forofismes ja hi ha Tomàs Roncero. És evident que sent la televisió de Catalunya hi ha preferències futbolístiques, només faltaria, però s’ha de vigilar no caure en la narcisisme.

Alguns pot ser no estareu d’acord però a mi per exemple tal com retransmeten els partits de bàsquet Robirosa, Lavagnini i en Solozàbal m’agrada. En Robirosa ha afluixat molt i en Nacho és un paio molt assenyat sempre apretant el fre de la serenitat i evitant que en Robirosa s’enfili, en el pobre Pichi ahir no li feien ni cas.

En fi, només demano que per molt bé que jugui el Barça es sigui coherent amb el què es diu sense passar-se, perquè sinó ens tornem com ‘ells’, i acabaren parlant que un protector bocal multiplica el potencial físic de Messi.

Anuncis

3 thoughts on “No caiguem en el mateix que ‘ells’

  1. Molt ben escrit Wayne ! A mes, per sentir aquests paios, nosaltres en coneixem a un que ho faria molt millor!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s