…i seguim.

“Infermera,infermera, ràpid 20ml de espigrtsakhgk…ina i 40ml de asutryjnbg…ina, vinga ràpid prepari les pales, aquest paio ha d’anar a treballar…”.

Aquest fragment no relata un capítol de Urgencias, es tracta de la prèvia que els 32 em van fer dilluns. Com pot ser que un partit de futbol, un clàssic, uns cubatilles i uns mobles de l’Ikea em deixin plegat, ahir al matí al aixecar-me del llit semblava un Transformer rovellat o el què és el mateix a l’Henry després de caure el terra. Dramàtic. Aquestes coses als 23 no passaven, com deia Benito Floro, nos los foll…perdó que estic escrivint en horari protegit, a tot això  i més, com sortir divendres i dissabte de festa. Vaja, no és que no podem fer el mateix que abans, si que podem, però en un temps més espaiat que la recuperació és més lenta.

En fi un anyet més al sac, els 31 han tingut coses tristes però moltes més de bones i intenses, Las Vegas, el camino, el 2-6 a Madrid i altres que ja us explicaré. Ah! I com a optimista crònic que sóc segur que els 32 són millors.

Anuncis

3 thoughts on “…i seguim.

  1. Puji: el pim pam pim pam s’ha substituit per una taula,amics i un whiskies fins q ens fan fora de la casa je je
    Edu: merci i cabron, no estoy gordo estoy fuertecito ja ja ja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s