Imm(s)ersos a Benidorm

Benidorm Skyline

Acostumat a sentir-te coses com ‘on van aquests puretas’ o ‘senyor tiene hora’, arribar a un lloc on les preguntes que et fan comencen amb un ‘oiga joven’ trastoca el teu estat mental, encara més si cap.

Benidorm és segurament la ciutat més kitch de tot l’estat espanyol, en qualsevol moment esperes que aparegui Junito Navarro perseguint sueques o Gracita Morales cridant señorita. Amb un skyline a l’estil Singapur en la versió més ‘low cost’ que et poguis tirar a la cara, va ser edificada per una sèrie d’arquitectes sense el sentit del bon gust gaire desenvolupat, per no dir gens, els quals no han parat de construir secuoies de ciment sense cap mena patró urbanístic, bé segurament el patró urbanístic hagi estat traçat per la corrupció, sobres tancats i favors municipals.

Sigui com sigui Benidorm s’ha convertit en el paradís del jubilat i de l’anglès. Per una banda els abueletes no poden demanar res més, sol, pensió completa a l’estil bufet lliure, partida dominó i ‘sesión café’ amb el Duo Calypso.  I per part de l’anglès, a tu no t’agradaria portar el teu país a un lloc on fes millor temps?  doncs és el què han fet ells, pubs, sky sports i fish and chips a 28 graus.

I després de tot això, què li queda a Benidorm? Doncs unes bones platges, cubatilles a cinc euros i bastanta festa. Això si, cal recordar varies normes bàsiques de supervivència: En un buffet lliure no hi ha amics ni rival petit, qualsevol jubilat per molta pelvis de fusta que porti sempre et pot complicar l’existència  i a la zona anglesa només cal anar-hi si ets un reporter de callejeros o per anar a buscar Budweisers a un euro.  Per tot el demès només un consell, mai desestimis uns xupitos gratis.

Anuncis

5 thoughts on “Imm(s)ersos a Benidorm

  1. Hi ha una associació mental que, des de fa anys i anys, m’és del tot impossible desfer quan escolto el nom de la vila de Benidorm. És amb María Jesus i el seu ball dels ocellets.

  2. Candela: Ni me les vull imaginar ja ja ja

    CETINA: passi algun dia encara que sigui per veure-ho i fotret unes birres en el Kentucky amb vistes a la platja mentre sona alguna canço de la movida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s