Poder a base de merda

Curiosa (per no dir lamentable) la precampanya que vivim per a la presidència barcelonista, que per no sentir-se diferent (que no ho és tant) al moviment polític del nostre país s’està embrutant de tal manera que els conductors de les precandidatures han hagut de posar els neteja parabrises a tota hòstia per netejar la merda que els està caient.

No sóc soci del Barça, per tant no tinc dret a vot, així que la meva opinió no deixa de ser la d’un aficionat que li preocupa qui serà el president del Barça i sense ànim de fer campanya per cap dels candidats. A més a més ells solets ja queden retratats, com el senyor Ingla, el qual amb aquestes ànsies de poder que demostres els que opten a ell, es va desmarcar amb unes declaracions sorprenents, pel meu entendre no tant per l’acusació de corrupció llençada sobre el senyor Rosell (Alexandre?) que ja és greu, sinó per quina és la seva font d’informació: Google. Ho va repetir com 25 vegades, vaja com si la seva declaració als mitjans la patrocinés el mega cercador, especialment la frase que em va fer més gràcia va ser “Google en va ple”, gran frase si senyor, com en els pobles dels nostres avis “No t’has assabentat del que li ha passat a la Paquita?…el poble en va ple”, quin caradura s’ha de ser per dir això. Algú li hauria de comentar al senyor Ingla que en el Google també hi ha informacions que diuen que Obama és un extraterrestre, que Natalie Portman va morir al caure per un penya segat a Nova Zelanda o que pots obrir el teu cotxe amb el comandament a distància i una trucada telefònica. En definitiva estem parlant de les ganes de tirar merda per perjudicar a una altra persona. Sembla ser que tot si val alhora d’aconseguir el poder, la qüestió és llençar un rumor (ja es veu que les fonts importen poc) i si cala, cala i sinó ja ens en pescarem un altre.

Malauradament cada vegada més, per no dir que es tracta del ‘modus operandi’ més habitual, l’accés als llocs de poder, ja sigui política, càrrecs en clubs, etc. que estan sotmesos a votació per part de tercers comporta  un procés electoral  basat en la desqualificació del rival en lloc de mostrar les propostes, solucions i mèrits propis. Juguem a un ‘compte que aquell és més dolent que jo’, no pas a un ‘jo sóc millor que l’altre’. Així ens va, així està la gent de desencisada quan ha de decidir entre ‘lo dolent’ o ‘lo pitjor’.

Anuncis

2 thoughts on “Poder a base de merda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s