La “indissoluble” nació espanyola

Fa 4 anys i ja no sé quants dies es va aprovar un nou Estatut per a Catalunya de manera democràtica amb la participació de 2500000 de persones, les quals 1900000 van votar a favor. Avui tots aquests vots ja no valen perquè un tribunal amb olor a naftalina, polititzat al màxim i amb tics del 36 ha decidit fer cas omís de la decisió d’un poble. Després parlarem de la transició democràtica en passat com si ja s’hagués produït, una merda, alguns van negociar aquella transició quan encara tenien pólvora a les mans, i avui en dia l’Espanya més rància encara està present entre nosaltres, així ho demostra la frase que dóna títol al post que està present en més d’una ocasió com a anotació dels articles modificats/rebutjats.

Sincerament ja no sé quin ha de ser el següent pas després que un procés democràtic com l’aprovació de l’Estatut hagi estat ningunejat de tal manera. I ja no parlem d’independentisme ni hòsties, parlem sobre la millora de la qualitat de vida a Catalunya, del benestar de la gent, dels seus drets i deures, que 2500000 de persones van decidir pronunciar-se a favor o en contra, però en unes urnes com ha de ser. Tampoc no sé qui en pagarà les conseqüències, com tampoc estic segur de com respondrà el poble, però de nou ja tornem a tenir a les dos espanyes decidint sobre nosaltres, uns diuen que el PP ha perdut la batalla, els altres diuen que el PSOE s’ha hagut de menjar part de l’Estatut, però aquí els fotuts els de sempre. Ah! I no oblidem una cosa, aquest era el recurs del PP, falten el del Defensor del Poble (quin poble?) i el d’algunes Comunitats Autònomes com ara Murcia¿?.

Sempre podem tirar pel dret tot i l’article de la Constitució on diu que l’exèrcit s’encarregarà de la unitat d’Espanya i fer un referèndum. Però es clar, pot ser si per aquelles coses en el referèndum sortís el Si a la independència segurament el TC ens el tombaria.

PD: Què collons els passa amb la llengua, un país on es parlen varis idiomes hauria de ser motiu de satisfacció per la riquesa cultural que això suposa.

Enllaços d’interès:
Què volem ser de grans?

Anuncis

2 thoughts on “La “indissoluble” nació espanyola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s