Orfes

Estava llegint el post de l’Òscar (7m76), molt recomanable per cert,  quan una frase m’ha cridat l’atenció i m’ha fet inspirar per escriure el meu post d’avui.

“Potser Catalunya necessita un líder clar que no estigui pendent del seu partit polític sinó de la gent del país”

No podria estar més d’acord amb aquesta afirmació. Els actuals representants polítics catalans  ,com expressa molt bé en Dani (Espai D) , s’han quedat, tot i saber que això passaria, sense saber donar una resposta clara que tranquil•litzi a tots aquests catalans, que com jo, se senten enganyats, decebuts, emprenyats, etc. després de la sentència del TC. I quin és el problema ? Ja sabíem que aquests representants polítics no ens serveixen, per ser vacil•ladors d’idees, corruptes o simples marionetes. El problema és que no tenim cap líder a qui encomanar la tasca d’aixecar Catalunya i fer-la caminar cap endavant de manera ferma i valent, segura de si mateixa i amb una meta final clara. Un líder capaç de reunir sota una mateixa idea de Catalunya a independentistes, radicals o no, a catalanistes d’aquí o no, a tothom que volgui una Catalunya millor diferent a l’actual, a la controlada per un estat que només ens vol per interès. No hi ha cap Jaume I a la vista capaç d’organitzar-nos, capaç de canalitzar l’actual emprenyamenta i convertir-la en una resposta unitària, amb força per dir Prou! que fins aquí hem arribat.

Sense líder hi ha el perill que les revoltes a petita escala quedin esclafades de manera esfereïdora des del centre de la península, perquè siguem sincers aquí a vegades som tant burros de no posar-nos d’acord ni per la ‘cosa nostra’  i abans d’entrar en batalla ja ens hem disparat al peu nosaltres mateixos 4 o 5 vegades. Busquem una resposta unitària, contundent, visible als ulls de tots, inclosos als que no volen veure.

Enllaços relacionats:
Una idea orfe de líder…actualitzat

Anuncis

One thought on “Orfes

  1. No m’agraden els Mesies sincerament, no crec que necessitem un Bolivar, simplement necessitem una classe política que no pensi en corrupteles i en guanyar calers, si no que es dediquen a gestionar les diferents voluntats del país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s