La pastilla del dia després

La passada setmana en Montilla (el nostre representant polític de més rang) es va deixar emportar per la bogeria, la inconsciència, la passió, el ‘calentón’!!!  fent un discurs (aparentment) emprenyat sobre la sentència de l’Estatut. Malauradament ja se sap, a vegades les nits de bogeria ,inconsciència, passió i ‘calentón’  juguen males passades, i ens porten de visita al centre de planificació familiar, perdó socialista, i ens recepten la pastilla del dia després, la qual ens dona tranquil•litat, però també ens adverteixen que no en podem fer un abús perquè podem tenir ‘problemes’ de ‘salut’.

Així doncs tenim de nou el PSC PSOE  rebaixant el seu to després que sonés el telèfon vermell que té línia directe amb Madrid. I utilitzant una frase que li he sentit a un amic meu, però per altres temes que no venen el cas, el PSC PSOE s’està baixant tant els pantalons que el dia que s’ajupi a buscar-los ja no hi haurà tela d’on estirar (si encara en queda).

Monti de mani el 10 de juny by Gerard.

Anuncis

21 thoughts on “La pastilla del dia després

  1. Això es una manifestació autonomista, proestatutària i per tan visceralment antiindependentista. El nacionalisme no hi te cabuda.
    Jo no hi aniré pq em sembla una vulgaritat folklòrica sortir al carrer per aquesta bestiesa peró cal reconeixer que el lema d’Omnium supurava enveja convergent pels quatre costats.

    Jo tinc un lema millor, a veure que et sembla “Els ciutadans de la única nació existent, la Humanitat, que vivim i treballem al territori conegut com Catalunya i ens trobem representats per l’Invencible Govern Tripartit, desitgem que a la propera reforma de la Constitució s’afegeixin les minúcies que l’excel·lent tribunal COnstitucional va retallar, per tal que el Síndic de Greueges Rafael Ribó tingui suficient poder per lluitar contra la màfia convergent. PD: Artur Más cabró, torna els diners del Palau!”

    1. Arqueoleg entenc la teva postura tot i que no la comparteixo. Crec que es una oportunitat unica per reivindicar-nos, trobo prou bo el lema de la pancarta com tambe crec que aixo no es pot quedar aqui i hem d’aconseguir realitzar un referendum, pero movilitzant a tothom ja que es molt dificil veient com va aixo de la mani, uns per ser el lema massa dur i altres per ser massa tou.

  2. Sensacional, Gerard. Com tants d’altres, i amb el teu permís, jo també posaré la imatge al meu bloc (evidentment et citaré a tu i al teu bloc).

    Admiro a la gent que pot dir moltes coses amb una imatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s