El triomf del futbol avorrit

Molta bilis es menja aquests dies en les redaccions  dels mitjans de comunicació de Madrid. L’estil de futbol avorrit que porta practicant el Barça de l’era Guardiola els pot fer campions del món. Aquest tiki-taka famós que no sembla tant quan el practica segons qui aconseguint sis títols però que és l’hòstia quan qui el practica porta posada “la roja”. Però també en la pressió automàtica per recuperar la pilota després de perdre-la es nota aquest aire de barcelonisme que té aquesta selecció .

Realment l’equip espanyol està fent un futbol de qualitat, amb una sèrie de jugadors ben complementats i un entrenador que ha de fer poques coses perquè el tema funcioni. Tot i que a vegades tot i fer poques coses a s’equivocqui, sota el meu parer, com en el primer partit del Mundial, on va pecar de conservador davant d’una inofensiva Suïssa.

El fet és aquest, una immensa comunitat de periodistes que han deixat a banda els escrits i comentaris que han vomitat durant tot l’any passat (i altres anys) , inclús el fet tabú de criticar a CR7, per tal d’aferrar-se a la idea de poder guanyar un Mundial. Però això no és nou, ja sabíem l’ètica periodística d’alguns d’ells. Simplement que avui em venia de gust recordar-ho. Villarato! Villarato!!!

PD: No entenc la diferència de pronunciació en Xabi (Alonso) i Xavi (Hernández)

Enllaços relacionats:

Polemica de les mitgetes

Anuncis

3 thoughts on “El triomf del futbol avorrit

  1. La premsa esportiva té la (dubtosa) virtut de poder defensar un dijous tot el que el següent dijous ataca.
    D’això se’n diu amnèsia selectiva redactora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s