L’esport és competició

A cas Lorenzo espera Pedrosa quan aquest té problemes amb la moto o se surt en una corba? Espera Vettel a Alonso quan aquest té un problema a l’aleró? Els errors mecànics es paguen en certes competicions on la màquina dirigida pels esportistes és protagonista.

En la meva opinió Contador va fer el què havia de fer o és culpa seva que Schleck canviï de marxa mentre va aixecat sobre la bicicleta i se li surti la cadena?  Contador va respondre  a un atac d’un rival, un atac que per les circumstàncies va sortir malament.  Que hagués passat si aquest atac hagués fructificat i Schleck s’hagués plantat amb dos minuts d’avantatge i de cop i volta se li surt la cadena, s’hauria de parar Contador en la seva cursa per recuperar els minuts perduts, oi que no? Per mi no hi ha polèmica. En tots els esports moltes vegades les victòries d’uns venen per les errades/defectes dels altres, com les errades defensives, pilotes que no superen la xarxa, el cansament, etc.

A vegades l’excés de fair play ens fa oblidar que estem davant d’una competició, no estic parlant de guanyar a qualsevol preu utilitzant males arts, trampes, etc. estic parlant de l’esperit competitiu i d’una rivalitat sempre necessària en una competició esportiva.

Anuncis

4 thoughts on “L’esport és competició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s