Tantes coses a fer

Arribem al final de les meves vacances d’estiu, aquest any curtes i tardones però no per això dolentes, tot el contrari (llegir post anteriors). Disposar de 24 hores diàries passa cada dia, però poder fer amb elles el que realment vols sense preocupar-te de les conseqüències és un privilegi que poques vegades a l’any tenim. Això per suposat és fantàstic però per un paio com jo amb una ‘hiperactivitat’ destacada  a vegades juga males passades. La necessitat de fer coses és una sensació recurrent any rera any.

Sóc conscient que parar-se per esmolar la destral per seguir tallant arbres és necessari, molt necessari i a vegades ho faig, però el meu cap cada x temps li dona voltes a la quantitat de coses que es poden fer, que vull fer i que m’agradaria haver fet i més en període vacacional. És aquí on el meu cap comença a desajustar-se perquè la realitat no permet fer-ho tot, i això fa oblidar-me a vegades de les coses que puc gaudir en el moment. Com en la cançó de Els Pets, ‘Tantes coses a fer i tant poc temps per fer-les’.

Segurament si ara fes una llista de les coses que volia fer durant aquest estiu moltes quedarien sense tatxar però moltes vegades ens oblidem les que acabat afegint al final de la llista com a fetes. Aquest inici de curs (com explicava en Puji a la Cullerada) serà diferent, inclús alhora de fer coses, intentarem aprofitar el temps i gaudir del moment i quant s’acabi el moment ja en pensarem un altre. A veure si sóc capaç de fer-ho, ‘se me antoja complicado’.

Anuncis

One thought on “Tantes coses a fer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s