Desencís


Desencís, aquesta és la sensació que em queda del Mundial de Bàsquet de Turquia. La major part de culpa, sense dubte, d’una selecció espanyola de la qual esperava més, hagués estat quina hagués estat la posició obtinguda.

Crec que hi ha hagut jugadors massa irregulars i altres poc aprofitats per un entrenador que és el blanc de totes les crítiques, merescudes, i que el president de la FEB ja no sap com defensar. Faltes de concentració, poca exigència defensiva i un pèssim aprofitament dels recursos ofensius han portat a la selecció a una sisena plaça dolorosa, tot i que per mi el més dolorós va ser que amb tres segons per anotar un triple contra Sèrbia, poses en joc la pilota Navarro i Garbajosa rebi la pilota a 10 metres del cercle. De nou gran lliçó tàctica de Scariolo com la ja demostrada contra USA en l’amistós de Madrid.

Jugadors per seguir guanyant medalles hi ha però els que han d’agafar el timó ja poden espavilar i no adormir-se, tot i que alguns dels integrants de la selecció actual per a mi segueixen tenint més tirada mediàtiica que qualitat. El què estic segur és que no hi ha entrenador, com he trobat a faltar a Pepu i a Aito.

I per acabar deixeu-me dir que l’altre part de desencís és de la final, poc competida la veritat, m’hagués agradat veure la Serbia d’Espanya contra Durant, perdó USA i poder gaudir un equip més competitiu que Turquia al qual no se li pot retreure res ja que ja van fer molt arribant a la final.

Foto: EFE / Luis Tejido

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s