La mateixa jugada de sempre

El passar diumenge vaig tenir el plaer d’anar a Fontajau a veure el Girona F.C. contra el Breogan i de pas animar a un bon amic en una nova etapa basquetbolística. Ja sé que això els que em seguiu via Facebook/Twitter ja ho sabeu, però avui volia fer un incís en un jugador de l’equip gironí que no és ni el bon amic Carles Canals, que un dia ho hauria de fer, ni David Navarro, quin crack!  Avui m’agradaria parlar del mític Darryl Middleton.

Nascut el 21 de juliol de 1966, als seus 44 anys, segueix jugant a bàsquet a un nivell més que òptim  en la ciutat que el va veure debutar al bàsquet espanyol.  Middleton ha fet moltes voltes en el món del bàsquet però sempre acaba tornant a Girona. I què porta a un ‘senyor’ de 44 anys seguir jugant a bàsquet? Doncs segurament el seu amor per aquest esport, dubto que sigui per la pasta, el seu estat físic li permet i perquè jugant fa les coses senzilles sense complicar-se, és aquí on volia anar parar. Com tot en aquesta vida les coses vistoses són les que criden l’atenció però no per això han de ser les millors, moltes vegades en la simplicitat està l’excel·lència. Són molts els jugadors que durant la seva carrera basquetbolística no han fet res més, em perdó de l’expressió i sense ofendre ans el contrari, tres coses ben fetes i això els ha donat la glòria i el reconeixement de la gent. Middleton és un d’ells, mai ha estat un jugador molt espectacular la veritat, però durant el partit sempre va fent sobre tot amb la jugadeta de cul enrera, cul enrera, mitja volta i tir en suspensió, la mateixa jugada de sempre, perquè canviar-la si li dona sempre els resultats esperats, en el Girona, al Barça, a la Penya o al Caja San Fernando. Coses simples per obtenir resultats i seguint la màxima informàtica de ‘Si una cosa funciona no la toquis’.

44 anys i segueix al peu del canó, no al primer nivell com seria l’ACB però si en un Addeco ORO on el nivell és molt alt. Gran Middleton.

Anuncis

2 thoughts on “La mateixa jugada de sempre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s