#28N


A quatre dies del #28N tot just faig el primer post sobre les Eleccions al Parlament de Catalunya 2010 #e10. Com ja va passar amb la vaga general i amb molts altres esdeveniments que vindran aquestes eleccions tenen una segona lectura, un altre línia de temps fora de l’habitual, aquestes eleccions també viuen a les xarxes socials com ve explica @7m76.

Aquest fet podria semblar que és un més a més, un mitjà més on els polítics poden fer-se i han de fer-se ressò però no, les xarxes socials, Internet en general, és una plataforma que permet primer de tot la participació més activa de formacions no parlamentaries que intenten ser-ho o sigui més competència i segon reclama més exigència als polítics, ho així ho veig jo.

Els detalls dels actes de cada polític són analitzats ja no només per periodistes, informadors i altres professionals sinó per molta més gent (els votants), més exigent, sense pressions editorials o de redacció, que fan una difusió ràpida i exponencial en alguns casos de la seva opinió. Les regles del joc han canviat però sembla que els polítics ho ignoren o no hi volen veure perquè ells segueixen amb la mateixa idea de política, molt populista, com es pot veure en les mesura dels 80Km/h (com pot ser això una promesa electoral), molta venda de fum i plena de promeses incomplertes.

Anuncis

4 thoughts on “#28N

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s