#28N


A quatre dies del #28N tot just faig el primer post sobre les Eleccions al Parlament de Catalunya 2010 #e10. Com ja va passar amb la vaga general i amb molts altres esdeveniments que vindran aquestes eleccions tenen una segona lectura, un altre línia de temps fora de l’habitual, aquestes eleccions també viuen a les xarxes socials com ve explica @7m76.

Aquest fet podria semblar que és un més a més, un mitjà més on els polítics poden fer-se i han de fer-se ressò però no, les xarxes socials, Internet en general, és una plataforma que permet primer de tot la participació més activa de formacions no parlamentaries que intenten ser-ho o sigui més competència i segon reclama més exigència als polítics, ho així ho veig jo.

Els detalls dels actes de cada polític són analitzats ja no només per periodistes, informadors i altres professionals sinó per molta més gent (els votants), més exigent, sense pressions editorials o de redacció, que fan una difusió ràpida i exponencial en alguns casos de la seva opinió. Les regles del joc han canviat però sembla que els polítics ho ignoren o no hi volen veure perquè ells segueixen amb la mateixa idea de política, molt populista, com es pot veure en les mesura dels 80Km/h (com pot ser això una promesa electoral), molta venda de fum i plena de promeses incomplertes.

Anuncis

4 thoughts on “#28N

  1. Totalmente de acuerdo Jose Maria!
    A alguns fins hi tot aquest mix TV+social network ens està donant feina en el sentit més laboral del terme (hasta aquí puedo leer).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s