Farinetes, material de construcció

Ja ha passat el primer Nadal amb l’Elsa, que per cert no s’ha assabentat de res, obvi, i seguint el guió del bons pares primerencs li hem fet fotos amb barret de Pare Noel ( i tot i que sóc més de Tió vaig cedir a les pressions). Han estat dies de gent, dinars socials, festes i horaris intempestius però la peque ha aguantat com una campiona el pas per 1790 braços coneguts i 348 de desconeguts, 3422 petons, 2177 ‘cuchi cuchi’, 34567 ‘taaats’, 10 aplaudiments a una distància poc prudencial i 23417 accions més no agrupades en un grup concret. És curiós que davant de tant de fan descontrolat la peque no hagi utilitzat de manera més intimidatòria aquestes dos dentetes al estil Chip i Chop que li han sortit a la part inferior de la boca durant aquest últim més. El meu dit i jo podem confirmar-ne l’existència.

Molts canvis per tant poc temps de vida, i no només per la roba, el canvi de dieta ja està aquí!! Benvingudes siguin les farinetes de fruita i verdura cada dia anem a més…a més rentadores. Aquest fet ens ha portat en algunes ocasions a vestir la nostra filla per estar per casa al més pur estil ‘El armario de Josie’. Jo crec que les farinetes són utilitzades en molts països sense excessius recursos com a material de construcció, si t’oblides de netejar el plat quan s’acaba el berenar o el dinar, ho sento, has de tirar el plat o si tens sort després de 48 hores en remull amb àcid aconseguiràs que quedi net. Només una petita taca dins l’expedient alimentari, els cereals i la llet de fórmula, on la situació és resumeix en una frase ‘que se’ls foti ton pare’.

Per últim només comentar que aquí la personeta de casa ha trobat una distracció amb efectes secundaris considerables pels progenitors. L’acció en qüestió consisteix en llançar des de la trona al terra tantes vegades com sigui possible qualsevol objecte que passi per les seves mans ,amb independència del material amb que estiguin fets, durant l’hora de dinar.

Fotos: Gerard Agudo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s