Aixecar-se


Aixecar-se després d’una ensopegada mai és fàcil. És cert que hi ha molts factors que hi influeixen, com la manera de caure, l’element culpable de la caiguda, l’estat físic, l’estat mental, fer-ho en la intimitat o fer-ho en públic,etc. . Segurament tots nosaltres hem caigut més d’una vegada, aquelles vacances baixant de l’autobús, aquell dia de la vorera o aquella ridícula caiguda en el despatx per culpa de la cadira. Però en totes elles més tard o més d’hora ens hem acabat aixecant.

Està clar que no és el mateix caiguda d’un nen que la caiguda d’un avi. No és el mateix que el mateix nen caigui perquè és molt trapella i està fent alguna cosa que no hauria, a que caigui per culpa d’un tros de vorera que està mal col•locada. No és el mateix caure perquè portes el cordó de la sabata descordat que caure perquè t’entrebanques amb les cames d’un rival corrent els 3000 metres.

Ahir el Barça va caure, però no portava pas la sabata descordada o perquè anés amb presses, més aviat es va entrebancar amb un tros de vorera mal posada, amb un altre rival mentre competien en una carrera. El Barça es pot aixecar d’aquesta caiguda en condicions de seguir caminant avui mateix, s’haurà d’espolsar la pols i estar una mica més atent per on camina, però ja està, pot seguir passejant sense presses, com ho estava fent,  perquè té la capacitat física i mental per fer-ho, perquè era conscient que un dia podia caure.

Anuncis

One thought on “Aixecar-se

  1. Aixecar-se? Si es repeteixen els dos resulats que s’han donat darrerament (1-1, 0-0) el Barça passa a la final. I jo estic segur que al Camp Nou el Barça guanyarà sense gaires problemes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s