Que no ens esperin

Un país parat és un país mort. Davant d’una crisi que només fa que empentar-nos cap al precipici els nostres polítics decideixen una vegada més aturar màquines, generar fum i fer poc soroll. La por a la pèrdua de vots en unes eleccions municipals ha parat qualsevol pressa de decisió d’un Govern escollit pel poble no fa gaire més de 100 dies precisament per prendre aquestes decisions. Pot ser el problema del Govern és que ha de prendre unes decisions que va amagar en el seu programa electoral o simplement que són molt impopulars (a la vegada que molt necessàries).

Però no només és el Govern qui perjudica la marxa del país, a l’ombra hi ha una oposició (que està a l’oposició per decisió del poble) que en lloc de fer-se responsable dels seus actes passats que han perjudicat al país només té un discurs destructor, que no crític, que l’únic que fa és empitjorar la situació.

Així ens trobem en un país amb una classe política que està més temps fent promeses que no pas executant-les, encantada que només es parli de futbol tot i que el país arribi a màxims històrics d’atur i incapaç d’admetre errors i proposar solucions que no siguin el dit acusador cap una direcció contrària a la seva.

A Europa que no ens esperin, que vagin tirant amb la recuperació econòmica que nosaltres ja arribarem.O no.

Anuncis

2 thoughts on “Que no ens esperin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s