Adéu a l’anarquia

Desè mes. Al racó dret amb 60cm de llarg i 8kg de pes i amb una intel•ligència infravalorada l’Elsa, al racó esquerra amb el triple d’alçada i de pes i amb cara de ‘me l’estàs fotent’ els paresprimerencs. Amb aquest símil pugilístic ni molt menys estic dient que la nostra filla sigui la versió catalana de ‘Este chico es un demonio’ tot el contrari pobreta, però si que és cert que hi ha un moment en que t’adones que aquestes criaturetes petites són més intel•ligents del que et penses. Aquest mes a casa s’ha acabat l’anarquia horària, han arribat les rutines. Plas, plas , plas!!!

Ni abans érem una comuna hippie ni ara som l’acadèmia de ‘La Chaqueta metálica’ però una mica d’ordre ens ha anat bé a tots. Amb les rutines hem aconseguit que la peque dormi 10 hores seguides, faci migdiada i mengi tots els àpats sense problemes. Per nosaltres ha suposat recuperar coses perdudes, tornar a ser una parella i descansar bé. Per la nit dormim, algun dia sortim a sopar, hem recuperat part del nostre temps lliure!. A més a més com que tots anem més descansats passa que els moments que tenim junts els podem gaudir molt més.

També és cert que amb aquests horaris a la peque quan ja està servida de tot no para, el gateig comença a ser infernal, amunt i avall, només amb un objectiu posar-se de peu pels llocs, al costat de la minicadena, la taula de l’IKEA, el sofà, la barana de l’escala, etc. i escombrar amb el braç tot el que estigui al seu abast, marcs de fotos, comandaments a distància, mòbils, tot.

La veritat crèiem que una rutina estava bé però que ja arribaria tota sola, fins que vam veure que allò s’escapava de les nostres mans. Al principi és un nou repte perquè vas pillat amb els horaris però després ho agraeixes. Ho prefereixo així. Això sí, ara que tenim una rutina consolidada hauríem de mirar com trencar-la de tant en tant sense que passi res i poder anar a sopar un dia els tres, pel sol fet de no convertir-nos en autòmats programats que no es surten de la seva programació per res del món. Cal un ordre però sense convertir-ho en un règim estricte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s