La falta de motivació davant la vaga

De nou una nova vaga general, aquesta vegada amb molts més motius que l’última degut a la retallada dels drets dels treballadors que provocarà la nova reforma laboral. Personalment jo, com totes les vagues anteriors, treballaré, una decisió que he pres lliurement sense coaccions empresarials ni de cap tipus, malauradament sabem que no passa a tot arreu. Això si, que les empreses coaccionin o facin xantatge als seus treballadors és denunciable però que la gent que vulgui treballar i no ho pugui fer també ho és. En definitiva estem parlant de treballadors que perden part dels seus drets ja d’inici sense reforma, en els dos casos la seva llibertat de decisió queda decapitada.

La crisi ens ha portat a una situació que cada dia que passa anem a pitjor, segurament fan falta canvis en el sistema però no estic a favor d’aquesta reforma laboral. Les responsabilitats i ajustos només van en una direcció i entenc que la gent està farta de ser l’ase de tots els cops i més quan els casos de corrupció, enriquiment desmesurat, indemnitzacions astronòmiques a mals gestors i despeses innecessàries quan la vaca encara tenia bon color no paren d’aparèixer. La gent està tipa de veure com li prenen el pèl. I no només això actualment es desconfia, es dubte, es qüestiona constantment de la feina i la productivitat del treballador quan el que s’hauria de fer és motivar, incentivar, proporcionar recursos al treballador per buscar la millora constant i el creixement de la productivitat amb positivisme i no amb control exhaustiu, coaccions i amenaces. No pugem els sous perquè no voleu no es pot? Molt bé, busquem recompenses alternatives, flexibilitat horària, beneficis socials, repartiment de beneficis, etc. Un altre camí segurament és possible.

I dit això us preguntareu perquè no faig vaga? Doncs si us soc sincer per desgana, falta de motivació i no pas per falta de motius com ja us he dit. Desmotivació amb uns sindicats que no em representen i que tenen la mateixa poca transparència que els polítics, desmotivació per anar a manifestar-me (tot i que aquest dilluns si que ho vaig fer contra les retallades a les escoles bressol) i desmotivació en que canviï alguna cosa si ja no ho ha passat, moltes protestes del 15M però segueixen sortint els mateixos mentiders polítics de sempre. Segurament molts pensareu que un dia em tocarà que em facin fora per una de les lleis que aviat aprovarà un govern que es passarà pel forro la vaga de demà i aleshores em direu allò de fotet haver-te queixat. Espero que no sigui així però avui mateix no tinc ganes de fer vaga, treballaré que se’m dona millor.

Anuncis

One thought on “La falta de motivació davant la vaga

  1. Doncs això és el que volen els polítics i els sindicats majoritaris: desmotivar al personal per que ni votin, ni protestin i només paguin i callin. Així que si no fas vaga els hi estàs fent el joc. Tú mateix!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s