Els amargats

Amargats al bus, pel carrer, a la feina, mentre dines, per telèfon, als webs dels diaris, a Twitter, a tot arreu. Una puta plaga.

A mi em sembla molt bé que la gent s’emprenyi que visqui amargada amb si mateixa però que deixi de donar pel sac a la resta de mortals. Hi ha dels que a primera hora, com ahir, no fallen mai, són un valor segur, els Inditex dels amargats, aquells que només fa falta que el conductor del bus surti un minut tard per desplegar tota la seva ira cap a ell. D’ell es la culpa que tingui son, que ahir anés a dormir tard veient una peli de merda, que el fill l’hagi despertat per fer pipi 28 vegades i que sigui incapaç d’aixecar-se deu minuts abans per agafar l’autobús anterior i així no patir cada vegada que una iaia travessa un pas de zebra a ritme de Musambani. Són la pesta, capaços de propagar la seva mala llet sense tocar-te, ni tant sols mirar-te, un simple “bufff”, seguit d’un “ja hi som”, un “quina merda” i pam, un autobús ple de còlera contra un conductor que no té la culpa que la gent de Indra programessin unes màquines amb un percentatge d’error més elevat que el web de Renfe.

Sigilosos es mouen pel món esperant que algú interaccioni amb ells per desplegar tot el seu potencial d’amargats arguments contra el conductor, la feina, el dinar, la professora de la seva filla o la dona de la forneria que s’ha emportat l’últim croissant de xocolata i tot per acabar rematant amb un “i tu quina mala cara que fas avui no? T’has engreixat oi?”. I ja està, com a The Walking Dead ja ets un més d’ells, ni en Rick t’hagués pogut salvar d’una canibalització anunciada des del primer moment que la teva boca pronunciava una frase més elaborada que un simple “Hola”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s